Vodafone Klantenservice

door admin geplaatst op Wednesday 27th August 2008

Vodafone Klantenservice

Stel je vraag aan Vodafone Klantenservice of schrijf naar Vodafone Klantenservice adres: Postbus 1500, 6201 BM Maastricht of bel Vodafone Klantenservice via telefoonnummer 1200 of via tel. nr. 06 54500100.

Een greep uit de boodschappen die bij SWAS zijn binnengekomen over de wijze waarop de Vodafone Klantenservice met de oprechte klachten van ontevreden Vodafone abonnees omgaat

1. Ik heb eind mei al een klachtenbrief gestuurd naar Vodafone Klantenservice met uitgebreide argumentatie (dit tel.nr is van mijn dochter van 17 die ver over haar tegoed is gegaan in mei ondanks bijhouden, in de 6 maanden daarvoor max 10 euro eroverheen, financiele opvoeding tiener dus, slechte communicatie op de site van Vodafone naar klanten, reacties van de Vodafone Klantenservice & winkel: ontkennen van het probleem, verwijzen naar juridisch gelijk). Daar heb ik op 12 juni een standaardbrief op teruggekregen, terwijl ik uitdrukkelijk had vermeld dat ik geen standaardbrief zou accepteren. Alle pogingen om hierover te praten strandden keer op keer bij medewerk-st-ers Vodafone Klantenservice en winkel.
Gisteren door Vodafone Klantenservice gebeld of ik toch niet mijn abonnement wilde verlengen. Hele verhaal gehouden tegen dhr. B. Ook met het ontvangen van smsjes door psms-dienst hebben ze me slecht geholpen om er vanaf te komen. Uiteindelijk is het mij na maanden zelf wel gelukt om hier vanaf te komen. verkoper, hij had er begrip voor, vond het zelf als klant ook niet in de haak, maar kon niets voor mij betekenen. Zou het verhaal doorgeven.
Ik ben flink boos en niet van plan om dit te accepteren.
Hopelijk haalt deze actie wat uit, bedankt voor het initiatief. Heb begin juni een oproep gedaan op telecomvergelijker.nl (graaft), geen reactie op gehad.
2. mijn rekening is deze maand door een fout van vodafone 2x zo hoog als normaal. Ik heb in juni alleen de abonnementskosten betaalt, volgens vodafone had ik geen enkele minuut gebeld en geen smsjes gestuurd. uiteraard klopt dit niet. Nu op de factuur van juli, worden ineens de kosten van juni én juli in rekening gebracht. Nu heb ik problemen met het betalen van het hoge bedrag in één keer, en vodafone kan geen betalingsregeling treffen omdat het automatisch geïncasseerd zal worden! ik moet het zelf maar storneren zeggen Vodafone Klantenservice.
3. Ik heb 2 weken geleden al een klacht ingediend, deze is nu bij vodafone in behandeling. Buiten het feit dat het tegoed niet zichtbaar is/was is er mij in mei al een compensatie toegezegd via de Vodafone Klantenservice. Toen ik twee weken geleden contact opnam met de Vodafone Klantenservice ontkende ze dit lange tijd. Na lang aandringen gaven ze toe dat ze dit hadden gedaan maar dat dit door de directie is terug gedraaid!
Ook wil ik jullie nog melden dat voor de zakelijke klanten wel een compensatie wordt geregeld!
de reden: zakelijke klanten hebben een ander belgedrag. Waarom onderscheid zakelijk/particulier? Het probleem is de service niet het belgedrag!
4. Ik heb Vodafone Klantenservice ook al een brief gestuurd, en deze hebben ze met de standaard reden ( het is een extra dienst, dus geen vergoeding) afgewezen.
5. Ik doe graag mee, ik ben het gehannes met deze arrogante eikels meer dan zat, het interesseert Vodafone Klantenservice gewoon niet dat ze hun klanten duperen. Dan maar naar de rechter.
6. Vanaf begin april kan ik mijn sms tegoed niet zien. Gisteren Vodafone Klantenservice gebeld en die vertelden mij het sms tegoed en dat dit te zien was via 1200/1/1 of via internet. Helaas alleen beltegoed te zien via internet en ook via 1200/1/1. Ik heb al meerder klachten ingediend bij Vodafone Klantenservice zowel telefonisch als schriftelijk als via email. Tot op heden nog geen resultaat. In september loopt abb. af en ga nu dus het abb stopzetten. Heb geen vertrouwen meer.
7. Ik kan mijn tegoed al maanden niet inzien (niet via my vodafone en ook niet via de Vodafone Klantenservice) en krijg geen enkele reactie op mijn klachten.
8. Sinds mei viel het mij op dat in op MyVodafone mijn verbruik niet goed meer kon inzien. Ik dacht dat ik nog een X aantal minuten had, dus ga je ervanuit dat je nog niet buiten je bundel belt. Uiteindelijk bleek dat ik over mijn tegoed was heen gegaan, terwijl dit niet werd aangegeven bij”mijn verbruik”. Vervolgens heb ik een mail verstuurd naar de Vodafone Klantenservice en hierop kreeg ik de reactie dat alles gewoon klopt. Ik nam hier geen genoegen mee en gaf ook aan dat ik niet tevreden was over de service van Vodafone en dat ik graag mijn abbonement wil opzeggen, aangezien ik graag wil weten hoeveel tegoed ik nog heb, om te hoge rekeningen te voorkomen. Dit was HELAAS niet mogelijk om dat mijn abbonement nog loopt tot 2009.. De afgelopen maanden klopt mijn verbruik ook niet en krijg ik hogere rekeningen dan normaal, en kan ik mijn rekeningen op de site niet openen???!! Daarom sluit ik mij graag aan bij de SWAS Claim.
9. Belachelijk dat wij zulke hoge rekeningen krijgen, terwijl het gebrek van deze dienst bij Vodafone ligt. Ik heb Vodafone Klantenservice al een klacht gestuurd via e-mail, maar hier werd op gereageerd dat het onze eigen verantwoordelijkheid is binnen de bundel te blijven. Gaat wel een beetje lastig als we niet weten hoeveel minuten of smsjes we nog in de bundel over hebben. Ik neem toch aan dat wij niet hoeven te boeten voor de gebreken van Vodafone?! Bovendien gaat het als sinds de maand mei zo. Elke keer beloven ze (zowel via internet als via de telefoon) dat het spoedig opgelost wordt. Dat er in de maand juni weer volledig inzicht is, daarna werd het de maand juli. En nu is het bijna augustus.. en we hebben nog steeds geen inzicht in rekeningen en verbruik. Schandalig!
10. Ronduit schandalig hoe wij als vodafone klant worden behandelt. Vodafone Klantenservice kan mij niet eens mijn belkosten vertellen, en zo zit ik elke maand ver over mijn belbundel heen. Ook kan vodafone niet garanderen wanneer het systeem wel goed is. Vodafone Klantenservice wil ook niet mij tegemoet komen in mijn door vodafone gemaakte kosten. Hoe kan ik ooit weten hoeveel tegoed ik nog heb als ik dat niet opkan vragen via 1200 of my.vodafone.nl????? Erg slechte service en ik hoop via dit dat vodafone ons tegemoet zal komen.
11. Sinds dec 07 heb ik een abonnement van 150 belminuten/sms bij Vodafone. Met korting eraf is het de eerste 8 maanden rond de 24 euro. Nu heb ik altijd tot de storingen begonnen netjes binnen de bundel gebeld. De laatste facturen van mei en juni zit ik er echter ruim 36 euro boven! Dit komt natuurlijk omdat ik mijn verbruik niet meer kon inzien en dacht dat ik nog beltegoed over heb. Ik heb wel een specificatie , maar dat is voor mij natuurlijk moeilijk te verifiëren: ik bel naar klanten (bedrijfsmatig) en kan ze moeilijk allemaal gaan checken. Het probleem ligt mijns inziens bij Vodafone, die het nalaten om de verbruiksgegevens up to date te tonen, zodat de meeste mensen over het tegoed heen gaan bellen. Ik heb gebeld met Vodafone Klantenservice. Na lang wachten kreeg ik iemand aan de lijn en werd me verteld dat ze ‘wettelijk’ alleen verplicht zijn mensen hun beltegoed te geven. Het tonen van verbruik of restant van de belbundel is een extra “service’ . Waarop mijn antwoord was dat ze het lekker juridisch goed dicht getimmerd hebben. Waarop ik vervolgde met de mededeling dat ik mijn abonnement het liefst per direct wilde opzeggen. Dat kon echter alleen door het voldoen van alle termijnen met verlies van alle belminuten. Ook kon ik een brief schrijven naar de Vodafone Klantenservice. Ik zei dat ik daar weinig vertrouwen in heb. Verder gaf ik aan dat ik het verschil tussen de belbundel en de factuur gecrediteerd wilde hebben. De man maakte er notitie van (zei hij). Ik heb hem verteld dat een professioneel bedrijf als VOdafone zich de oren van haar kop zou moeten schamen om zo met klanten om te gaan. Ik vertelde hem als er geen bedrag gecrediteerd wordt (2 x 36 euro) dat ik dan verder stappen ging ondernemen. Dit liet hem kennelijk koud en een verder voortzetting van het gesprek leek me zinloos. Ik bedankte hem voor zijn tijd en wenste hem een prettig avond. Daags erop ben ik naar de winkel van Belcompany gegaan, waar ik het abonnement had afgesloten. Deze en zijn collega bleken ook een veel te hoge rekening. Hij had ook de Vodafone Klantenservice gebeld met de mededeling dat hij bij Belcompany werkte: u raadt het al: het bedrag werd volledig gecrediteerd! Ik vroeg hem of hij dat misschien namens mij wilde doen, maar helaas… Fijne winkel. Enfin: dezelfde dag hoorde ik nog van iemand die zo een factuur van 400 euro kreeg, zonder de belspecificaties!!! ik word er misselijk van als ik hieraan denk. Tot zover mijn relaas, er moeten rechterlijke stappen worden ondernomen tegen dit bedrijf mijns inziens. Ik ben van de partij,
12. Ik ben al meerdere jaren klant van Vodafone. Enkele jaren terug kon je met elke vraag bij de Vodafone Klantenservice terecht en werd je netjes en KLANTVRIENDELIJK behandeld.

Omdat ik de afgelopen tijd mijn verbruik noch per sms (waar je zelf voor betaalt, geloof ik?) noch per internet bekijken, ben ik al een aantal keer over mijn max gegaan. Desondanks altijd netjes de automatische incasso laten afschrijven. De afgelopen maand (factuur juni) is het misgegaan. De automatische incasso is mislukt, ik kreeg een sms met een waarschuwing en vervolgens een brief (welke ik, mijn eigen schuld, te laat heb gelezen). Ik heb direct (op zaterdag) het bedrag a 101,XX overgemaakt. Op maandag is mijn abonnement geblokkeerd (dit begreep ik nog wel). Vandaag, dinsdag, ben ik maar eens op de website naar een emailadres gaan zoeken (op mijn werk email ik liever betreft dit soort zaken). Ik vond een boxje waarin ik mijn vraag kon tikken (wanneer wordt mijn abonnement gedeblokkeerd?). Maar wacht, zodra je het bericht verstuurd wordt er eerst een sms naar je mobiele nummer gestuurd, en ja, bij blokkade ontvang je ook geen smsjes..
Tweede poging was bellen. Ik trachtte met mijn mobiel (ik vindt niet dat dit soort zaken op kosten van mijn baas moeten worden besproken) 1200, Vodafone Klantenservice, te bellen. Het volgende staat namelijk op de site: ‘Uw abonnement is geblokkeerd. Voor informatie, bel 1200′. Maar ook het bellen naar de Vodafone Klantenservice bleek geblokkeerd (toch raar dat bovenstaande dan op de site staat). Dus toch, bellen met het vaste nummer naar de Vodafone Klantenservice. Na 5 minuten wachten kreeg ik een dame aan de lijn, die mij zou gaan verbinden met de juiste afdeling (?). Ik werd doorverbonden en welja, na 9 minuten kreeg ik iemand aan de lijn.

Ik werd direct al behandeld als een crimineel, er kon geen greintje beleefdheid vanaf (in zo’n 5 jaar klant zijn een keer eerder afgesloten). De dame van Vodafone Klantenservice aan de telefoon kon mij nog wel vertellen dat er, bij deblokkering, de volgende factuur automatisch bij het verschuldigde bedrag wordt opgeteld (dus ik had niet 101,XX euro moeten betalen, maar 218,XX euro). Op mijn vraag waarom ik dan een brief ontvang waarop staat dat ik 101,XX euro moet betalen en niet gewoon een brief met het totaal verschuldigde bedrag, antwoordt ze vervolgens dat ik toch een factuur ontvang? Nee, die ontvang ik nooit, en mijn rekening kan ik online niet bekijken! Dit wilde ze niet van mij aannemen, het was in haar ogen volstrekt onlogisch dat ik geen factuur ontvang. Vervolgens zei ze dat de automatische incasso van de maand juli mislukt is. Dit kan best kloppen, mijn salaris wordt om de 4 weken gestort en niet per maand, het kan dus zijn dat dit elkaar gekruisd heeft. Volgens de dame hoor ik een mislukte incasso op mijn rekeningafschrift (van de bank) te zien. Ik was er van overtuigd dat dit niet zo is, en heb haar dit ook verteld. Vervolgens snauwde ze dat ‘ik maar eens goed naar mijn afschrift moet gaan kijken’.
Na nog enkele pogingen van mijn kant om mijn vraag beantwoordt te krijgen waarom het totale bedrag niet direct op de brief werd vermeld, de Vodafone Klantenservice dame te overtuigen van het feit dat ik nooit een factuur te zien krijg en haar te overtuigen nog nooit op een afschrift (of op mijn internetoverzicht) een melding van een mislukte incasso te hebben gezien (in ieder geval niet bij Postbank en volgens mijn collega ook niet bij Rabobank) bleef haar respons dat ik ‘een factuur ontvang’, ‘het verschuldigde bedrag niet heb betaald’ en ‘toch mijn afschriften moet gaan bekijken’. Ik heb de Vodafone Klantenservice dame toen maar verteld dat ze maar lekker bij haar standpunt moet blijven en opgehangen, voordat ik het echt te kwaad kreeg.

Wellicht ben ik het meest verontwaardigd over de behandeling van een klant door Vodafone Klantenservice, dit alles had niet gebeurd als ik online mijn overzichten kon bekijken.
13. Sinds dat vodafone bezig is met de “verbetering van hun klanten systeem/ service” krijg ik rekeningen die het dubbele zijn als voorheen met vooral ondefinieerbare kosten ertussen zoals ik had een zorgeloos mobiel internetbundel en moest tcoh bijbetalen voor het gebruik hiervan, de ene keer aanloggen wel en de andere keer weer niet,! en ik heb het voor elkaar gekregen volgens mijn factuur om in 4 seconde tijd 8 sms-jes te versturen!! wonderbarlijk lijkt mij, en Vodafone Klantenservice zegt dan gewoon van tja dan moet je je telefoon blokkering aanzetten. etc etc als ik alles op moet noemen zijn we 16 pagina’s verder
14. In mei is Vodafoon overgestapt (en zijn nog steeds bezig) naar een nieuw systeem. In de maand mei kon je op geen enkele manier je tegoed opvragen.
Niet met 1200 (die heb ik aantoonbaar 12 keer die maand gebeld)
Niet via Vodafone Klantenservice (hadden geen info)
Niet via internet My Vodafoon
Ik had bijna 2 maanden belminuten en bijna 150 sms tegoed. Ik heb me heel voorzichtig gehouden en weinig gebeld en weinig sms gestuurd. Maar ik had toch hoge rekening gekregen. Ik had gevraagd aan Vodafone Klantenservice hoe dat kon ik kreeg iedere keer ik wel meer spreek. Maar dat klopt niet. Ik heb de telefoon uitgezet en tot nu bel ik niet met die abonnement maar ik krijg iedere keer 20 of 30 euro hoge rekening. Terwijl ik standaard van een 9,95 abonnement heb. In dit democratische land hoe kan ik mijn rechten halen. Mijn telefoon is nog steeds uit en ik heb weer een hoge rekening gekregen. Ik snap het niet. Ik bel naar de Vodafone Klantenservice maar iedere keer zelfde antwoord u heeft het gebeld daarom krijg u het. Ik heb 2 vodafone abonnement ik heb ze allebei opgezegd. WIE KAN MIJ HELPEN EN HOE KAN IK MIJN RECHTEN HALEN!!!!!!!?????????
15. Ik kan al maanden lang mijn tegoed niet meer inzien. Heb Vodafone Klantenservice hierover gemaild maar kreeg het volgende bericht: Wegens werkzaamheden kunnen wij uw tegoed niet inzien. Ik heb totaal geen overzicht in mijn verbruik ,en helaas is mijn abonnoment onlangs verlengd. Ik zit er dus nog bijna een jaar aan vast. Ik ben kortom erg ontevreden.
16. ik heb het helemaal gehad met Vodafone . Gemiddels had ik een maandbedrag liggend tussen de 20 en 40 Euro . Nu heb ik een rekening resp . Eur133 en Eur 183 voor Juni en Juli . Heb een klacht ingediend maar kreeg van Vodafone Klantenservice een standaard brief terug . Ik ben echt kwaad !!!86 Responses to “Vodafone Klantenservice”

 1. Dude, get a live…Trouwens, je mag mensen niet aansporen om te klikken op je advertenties.

  Geloof me, als jij je normaal had gedragen naar vodafone toe, was er gewoon geen ruk aan de hand…

  Probeer de volgende keer minder idioot veel te bellen en betaal gewoon je rekeningen als je afscrhiften kloppen, egaal of je in maand twee nog extra zaken moet betalen die in maand in zijn vergeten of niet gefactureerd.

 2. @(Wannabe)Vodafone Medewerker: Bedankt voor de tips.

 3. @ vodafone medewerker, Waar maak je je druk om!Vodafone komt de afspraken niet na! Ik ben erg content met deze website, nu wordt er tenminste wat aan de enorm slecht service gedaan… of beter gezegt geen service van het multinational Vodafone. Vodafone = een geldklopper. Als ik dit van te voren had geweten… nou dan was ik wel naar een andere provider gegaan. Bij deze STOP VODAFONE:):) Na mijn contract stap ik mooi over op een andere provider. (eentje die WEL de afspraken nakomt en WEL service verleent…)

  Ik zal het ook zeker tegen kennissen en andere mensen vertellen hoe vodafone te werk gaat.. en geloof mij maar..een slechte beoordeling gaat als een jawel lopend vuurtje!:-)
  Dus zegmaar dag tegen vodafone!
  STOP VODAFONE, STOP VODAFONE!!!!!!!!

 4. zoals bekend is dit maar een ienie mienie greepje uit de enorme bak met gesprekken die de klantenservice krijgt. Natuurlijk als het antwoord niet strookt met wat jij eist ga je je boos voelen. Maar ook dit is weer een verwaarloosbare minderheid. Vodafone bestaat nu al meer dan 10 jaar en er worden waarschijnlijk duizenden gesprekken per dag gevoerd, dit is dus een vertekend beeld. De andere duizende mensen klagen niet dus dan zal het in orde zijn. Dit lijkt erop ‘ik krijg geen gelijk dus ga ik huilen en zielig doen’.

  Ik heb nog steeds niet gehoord dat de claim nu bij officiele instanties ligt, hoe vordert het ermee? Dit is natuurlijk een leuke hetze, maar wanneer gaan jullie nou eens ECHT iets doen ???

  Luie donders, een hoop klagen maar actie ondernemen ho maar.

 5. Daar gaat het niet om. Het gaat erom dat Vodafone elke klant behandelt alsof het deel uitmaakt van een verwaarloosbare minderheid. En opgeteld maakt een grote verwaarloze minderheid een?? Denk daar eens over na.

 6. “Niet ter publicatie”, leer jij eerst maar eens Engels voor je een opmerking plaatst… Ben het helemaal eens met de klacht!

 7. Ok ok, ik begrijp heel goed dat mensen ontevreden zijn over de situatie, ik snap best dat het niet kunnen opvragen van je tegoed maandenlang erg frustrerend kan zijn, ben er zelf ook slachtoffer van. MAAR mijn lieve klanten, het is aangekondigd, het duurt lang dat weet ik, maar nou wil het zo zijn dat op je mooie nieuwe mobieltje met al die leuke knopjes en geinige functies ook een functie zit die je belminuten kan bijhouden. Jahaa, echt waar! En je kan het ook nog resetten ook! Is het nu echt zo moeilijk om daar even gebruik van te maken of moeten we dat ook al voor jullie voorkauwen?
  Wat de klantenservice betreft, ik werk er niet maar ik moet ze vaak genoeg uithelpen omdat ze daar constant platgebeld worden en wachtrijen van een half uur hebben omdat mensen zoals jij alleen maar willen zeiken en zo de klanten die echte vragen hebben benadeelt.
  Denk je eens in: Hoe zouden jij het vinden als je voor een hele dag telefoontjes moet aannemen van boze klanten die je helemaal verrot schelden en zelfs persoonlijk bedreigen? En dat terwijl je alleen maar probeert te helpen?
  Dag in dag uit ren ik de poten onder mijn lijf uit en werk ik me uit de naad om klanten te helpen met hun problemen en wat doen jullie? Jullie lopen hier alleen maar te zaniken! Probeer ook eens te denken aan al die mensen die bij vodafone werken om jullie van dienst te zijn. Scheer ons eens niet over een kam. Ik wil jou nog wel eens zien zitten achter mijn bureau, wedden dat je binnen vijf gesprekken huilend naar je mammie toe rent?
  Kom op zeg, zoek een leven jongen.
  En denk maar niet dat we niet weten wie jij bent, alle afdelingen zijn er ondertussen van op de hoogte en je hebt je de woede van menig callcenter-werker op je hals gehaald. Probeer nog maar wat vaker in te bellen op onze afdelingen, van 1200 tot technical, prepaid, distributie, postpaid en de credit afdelingen, doe het maar, er zit er vast wel eentje tussen die het niet meer pikt en je eens echt in je aarsje gaat naaien. En als zij het niet doen doe ik het wel!
  Ik spreek je vast wel weer bij de klantenservice…

 8. Ik overweeg een aparte zaak tegen Vodafone te beginnen vanwege alle beledigende reacties die ik via comments en persoonlijke emails van haar medewerkers heb mogen ontvangen. Zelfs mijn moeder werd op schunnige wijze door ze beledigd. En ik heb de bewijzen. Jullie schijnen te denken dat ik niet kan bewijzen wie jullie zijn omdat jullie nu via allerlei verschillende IPs werken. Jullie hebben het mis!

 9. SWAS, Bij deze:

  > Je mag aanpassen wat je wil aanpassen. Ik snap dat ik
  > niet helemaal redelijk ben geweest. Ik neem dan ook de
  > bedreiging terug. Begrijp wel dat ik ontzettend kwaad
  > ben over hoe jij de mensen op customer services
  > behandelt. Ik zal je verder met rust laten, je
  > vodafone account ook. Maar doe alsjeblieft wel wat
  > vriendelijker tegenover de klantenservice, wij doen
  > ook alleen maar ons werk en hebben verder niks te
  > zeggen over wat er allemaal in het management gebeurt.
  > die beslissingen worden buiten ons om genomen en we
  > zijn er ook niet altijd even blij mee. Wij hebben ons
  > namelijk ook aan de regels te houden die het
  > management verzint. Ja goed het is chaos daarboven,
  > maar wij kunnen er verder niks aan doen. Het liefst
  > zou ik alle gedupeerde mensen hun geld teruggeven, ik
  > probeer dit ook zoveel mogelijk te doen maar helaas
  > kan ik ook niet alles. Ik snap ook wel dat er mensen
  > werken bij customer services die niet altijd even
  > correct omgaan met klanten, maar onthoud dat er ook
  > mensen zijn die alleen maar hun best doen om goede
  > service te verlenen.
  > Bij deze nogmaals excuses voor de bedreiging, het was
  > eigenlijk niet zo bedoeld, maar je hebt me gewoon zo
  > ontzettend kwaad gemaakt, en tja, dan komen er nog wel
  > eens dingen uit mijn veel te grote mond die ik niet
  > helemaal meen. Het feit dat ik mijn excuses aanbied
  > wil trouwens niet zeggen dat ik niet meer boos ben,
  > dat ben ik nog wel maar ik begrijp wel dat ik verkeerd
  > heb gereageerd.
  >
  > Groet J.W uit P.

 10. Mooi he, die vrijheid van meningsuiting? Dat jij niet doorkomt met claim betekend vast een afgang. Nu wil je achter de personen aan die kritiek geven op jou minkukelig onderbouwde meningen. Als je geen reactie wilt, moet je ze niet toelaten, jouw keus. Nou kom maar op met die onzin :) Trouwens als iemand kritiek op je actie geeft wil dat niet zeggen dat die persoon dan een Vodafone medewerker moet zijn.

 11. Kritiek is ok. Mijn moeder beledigen is niet ok. Bij dezen beweer ik dat Jmoeder een Vodafone Medewerker is, die ìn samenwerking met de “Bas Vodafone Webrelations” via de aliasen Jemoedr, Lolzijnweweer en LoLz actief is geweest op Stop Vodafone. Een van haar bogus emailadressen was je_moeder @ hetemannen.nl.
  @Vodafone Webrelations: Ga zo door en jullie zullen je in de rechtzaal kunnen verdedigen!

 12. Hahah waar baseer jij op dat ik een vodafone medewerker ben? Doe je geile IP check eens opnieuw. En trouwens, je_moeder @hetemannen.nl is niet specifiek aan jou gericht SWAS, het kan aan iedereen gericht zijn die het word ‘je’ leest. Beweren dat ik van vodafone ben vind ik een beetje zwak. Kun je niet begrijpen dat je ook van andere mensen kritiek krijgt? Hetemannen is trouwens een verbastering van Hotmail, of Hotmale (engels). En then again, jij modereert de berichten, je kunt er ook voor kiezen om ze te verwijderen ;)

 13. trouwens, mijn eertste bericht werd ook door jou verwijdert, doe het dan opnieuw. Wist je trouwens dat het Vodafone Logo auteursrechtelijk beschermd is? Weet dus niet of jij zomaar legaal t-shirtjes, mokken en buttons mag verkopen…

 14. Swas, admin,

  Graag wil ik benadrukken, zonder inhoudelijk op de claim of klachten in te gaan, dat Vodafone Web Relations altijd herkenbaar reageert. We zullen nooit anoniem of onder een andere naam reageren. We proberen klanten juist eerlijk en met open vizier te benaderen, zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen.

  Nogmaals, ik garandeer dat Web Relations altijd herkenbaar en inhoudelijk reageert. Voor de mogelijke reacties van andere Vodafone medewerkers zijn we niet verantwoordelijk, maar je kunt van me aannemen dat dat in onderzoek is.

  groet,

  Antoine
  Vodafone Web Relations

  (admin: Dit heeft natuurlijk niets met de claim an sich te maken, maar wat beweer je hier nu eigenlijk? Dat mijn verdenkingen zoals beschreven in mijn posts “Vodafone spamt blog” en “Vodafone spam #2″ ongegrond zijn en dat Jemoedr`dus niet een van die Vodafone medewerkers is die in opdracht van Vodafone Stop Vodafone spamt, of dat je niet zeker weet wie wel en wie niet voor jullie werkt en dat het in onderzoek is? Of weet je het wel zeker maar durf/wil/mag je het niet toegeven en zal er een zondebok opstaan/worden aangewezen? Kun je aantonen dat jij Antoine bent? Want volgens mij zijn “Antoine Vodafone Web Relations” en “Bas Vodafone Webrelations” verzonnen personages die sinds hun verschijnen door verschillende personen zijn gefingeerd. Zoals die “Bas Vodafone Webrelations” die dus in dat Vodafone Webrelations Toneelspel heeft geacteerd op mijn eerste Vodafone klachten blog. Zoiets doe je vast niet met je eigen naam, maar eerder met je artiestennaam.

  Nu even over de klacht svp… Wanneer krijgen wij een officiële reactie op onze klacht? Ik benadruk dat wij niet stil zullen blijven zitten tot onze eisen zijn ingewilligd. En ik weet niet of Vodafone het in de gaten heeft, maar ik heb mijn aandacht inmiddels uitgebreid naar de internationale handel en wandel. Nothing personal, just business. Ik snap Vodafone niet… Zij kan toch zat verdienen zonder ons op te lichten? Nogmaals, ik garandeer dat wij het er niet bij laten zitten.)

 15. Sorry,ik kan niet laten om hierop te reageren.
  Lees ik dit werkelijk goed!
  REAGEREN!!en we proberen klanten juist eerlijk en met open vizier te benaderen, zodat we kunnen kijken wat we kunnen doen?.LEUGENS!!!
  Als je Vodafone een email stuurt, krijgt iedereen een standaard email terug!.
  EN verder hoor je niets meer,geen email en ze bellen niet om het probleem op te lossen
  Herkenbaar,Vodafone belt altijd met nummer onbekend.

 16. Pas op admin,
  Je hebt bij replay 14 van vodafone web relations wel een link naar vodafone gekregen van hun!
  Zo zie je maar weer hoe ze echt zijn.
  (admin: Goed gespot Jaap. Bedankt!)

 17. Verhalen kloppen helemaal.
  Klantenservice van Vodafone is absoluut dramtisch slecht.
  van het kastje wordt je naar de muur gestuurd. En weer terug.
  Zelfs langdurige klanten worden als oud vuil behandeld.
  Wat mij betreft een waardeloze organisatie.
  Blij dat ik er na 12 jaar weg ben

 18. Wou toch graag even reageren admin, op wat je bij reply 14 hebt toegevoegd.Ik denk dat je gelijk hebt.
  Een andere mogelijk voor de vodafone web relations zou zijn(al is het vergezocht) de statistieken van je website te controleren
  Bij sommige providers zijn ze zonder een wachtwoord in te zien.Ik weet dat uit eigen ervaring.
  Door dan de ip-adreseen van de bezoekers van je website te vergelijken met de vodafone site bezoekers kunnen ze herkennen wie je website bezoekt.Het is vergezocht maar het zou volgens mij kunnen.
  Ik heb nooit antwoord op emails gehad,maar nu 3 in 1 week.
  Vodafone zou toch een gebaar kunnen maken door belminuten die gebruikt zijn om je beltegoed op te vragen te kunnen compenseren.
  Mijn raad, stug doorgaan admin.

 19. Ik zit in dezelfde sh….. als jullie allen !!!!

  VODAFONE gaat in de toekomst ook auto’s op de markt brengen,

  en je raadt het al.
  Auto’s waarvan de kilometer teller en de benzine meter niet juist van werken ( dus maar gokken met het belverbruik )

  groet en succes met onze VF ellende

 20. 11 jaar klant , en nog steeds wachtende op een reactie van Vodafone op mijn twee klachten per email welke begin juni (jawel ) zijn verzonden. Maar , ik sta uiteraard inmiddels wel geregistreerd bij Preventel … over service gesproken.

 21. Wanhopig ben ik ervan; voor 2 nummers een jaar(gelukkig)abb. afgesloten. Wij bellen heel weinig dus zou zeker binnen de 17.50 per maand blijven per aansluiting; niet dus volgens Vodafoon bel ik steeds zo’n 50 euro buiten mijn tegoed. Klopt niets van, ik kan de rekening niet digitaal ophalen en via de klantenservice mail krijg ik geen antwoord en telefonisch zijn er steeds vele wachtenden voor me en uiteindelijk kom ik er gewoon niet doorheen. Wat een walgelijk bedrijf is dit, bah!

  WIL JE VAN JE GELD AF; SLUIT EEN ABONNEMENT AF BIJ VODAFOON!

 22. “En denk maar niet dat we niet weten wie jij bent, alle afdelingen zijn er ondertussen van op de hoogte en je hebt je de woede van menig callcenter-werker op je hals gehaald. Probeer nog maar wat vaker in te bellen op onze afdelingen, van 1200 tot technical, prepaid, distributie, postpaid en de credit afdelingen, doe het maar, er zit er vast wel eentje tussen die het niet meer pikt en je eens echt in je aarsje gaat naaien. En als zij het niet doen doe ik het wel!”

  Lijkt mij bedreiging = staande voet ontslag!

  Lijkt mij ook dat als je op een call-center werkt,dat je dan kritiek krijgt. Niet get a life, maar get another job!

  Maar ik geloof niet dat deze persoon zó dom is en écht bij V werkt!

 23. allemaal gezellig hier, lekker elkaar uit de tent lokken en pissig worden op van alles en nog wat. Maareeehm, even wat anders dan; zullen we het weer gewoon over de klachten hebben m.b.t de tekort-schietende service?
  Ik ben zelf al een hele tijd klant bij T-Mobile (6jaar) en ik kan je zeggen dat het bij deze provider ook een rommeltje is.
  Ik probeerde de klantenservice via de telefoon te bereiken. Een aardige dame die af en toe tussen de kiestoon door kwam wist mij te vertellen dat de wachttijd langer was dan 10 minuten. Daar laat ik mij niet door uit het veld slaan, maar na 1,5 uur heb ik toch maar opgehangen. (moet ik gewoon betalen overigens..)
  Blablabla, wat ik eigenlijk gewoon probeer te zeggen is dat je als klant/consument ontzettend veel rechten hebt. Velen zijn hier niet/onvoldoende van op de hoogte.
  Vodafone, T-Mobile en nog duizenden anderen maken hier dankbaar gebruik van en laten je gewoon vallen. DIT MAG NIET!!!! WETTELIJK!!!! dusssss, bottom line 2 is;
  Weet wat je recht is en maak er gebruik van. Deze site is echt een geweldig concept, maak er werk van! (en laat alle onrustzaaiers lekker links liggen.)
  ok I’m off to court, laterr

 24. Vodafone blijf met je systemen van mijn beltegoed af !
  door onozele berichtjes te sturen en daarvoor tegoed af te schrijven,
  vinde jullie dat ik daarom gevraagd hebt?
  bewijs dat dan maar es.
  is er een bewijs dan graag gaarne mijn tegoed terug te storte en te stoppen met ongevraagde smsjes.
  stuur anders de prospectus maar es op!

 25. oo ik had net ook weer flink de balen van vodafone!!!!
  heb al duizend keer contact opgenomen via mail/telefoon over een status van een bestelling die via de site niet blijkt te werken! elke reactie die ik krijg wordt er weer verwezen na de site! (waar ik toch heel duidelijk bij heb vermeld dat dit de reden is dat ik contact opneem, omdat het niet werkt!) nu vandaag nog maar eens gebelt duizend keer mn verhaal kwijt gedaan en elke keer zat ik weer verkeerd (doorverbonden) klantenservice kon me niet verder helpen want hadden geen gegevens van mij:S
  ik de laatste keer nogmaals boos de klantenservice gebelt en meneer kon binnen enkele seconden mijn vraag beantwoorden! ik was met stomheid geslagen! hoeveel geld zou me dit gekost hebben?! veel denk ik, wat allemaal in de zak van vodafone gaat! bedankt!!

 26. ga dr een boek overschrijven dikke homo kont.

 27. ga leven zoeken

 28. Het mooie van een open forum is dat iedereen zijn mening kan ventileren. Het slechte van een open forum is dat iedereen zijn mening kan ventileren.
  Zelfs mensen die niet eens weten wat dit betekent…
  Dus laat dat soort mensen in hun waarde; negeren is de beste aanval :)

 29. Ik wilde even een bericht achterlaten over de klanten service van Vodafone. Ik heb vandaag een uur aan de telefoon gezeten met verschillende mensen van Vodafone klanten service. De ene vriendelijk en de andere arrogant ( soms vergeten ze dat jij de klant bent ). Iedere keer vertelde ze mij dat ze het voor me gingen uitzoeken en of ik heel even wilde wachten, maar vervolgens werd ik gewoon door verbonden of kwam ik weer in het start menu terecht…. Eentje heeft me zelfs gewoon 10 minuten laten wachten… Beetje irritant.

  Daarnaast heb ik telefonisch een contract afgesloten bij Vodafone voor 27,50 per maand. Nu bleek dit na een maand eigenlijk 35 euro te zijn. Niet de abbo die ik wilde. Dus heb ik ze meerdere malen gebeld zonder resultaat. Nu een aantal maanden verder heb ik het dus weer geprobeerd te veranderen, maar dan krijg ik dus steeds het doorverbind verhaal. Daarnaast heb ik nooit iets ondertekend voor dit contract. Ik heb ze nu dan ook gevraagd of ze het contract wat ik bij hun heb kunnen opsturen. Binnen een week krijg ik deze zeggen ze, terwijl ik zeker weet niks te hebben ondertekend.

  Als ze geen ondertekend contract hebben, maakt dat mijn abonnement dan ongeldig? Kan ik deze dan per direct opzeggen? Ik wil echt niet meer bij Vodafone… Ben heel erg ontevreden over de klanten service en de manier waarop ze je soms behandelen.

  Dit bericht heb ik trouwens ook bij kassa achtergelaten…

 30. WAt een lafaard ben jij zeg>echt zo`n vodafone ventje.Viezerik.Hier lopen lezen ,wat voor ELLENDE dat gore tyfus bedrijf van jouw ander aandoet,en dan nog ff natrappen ook .Jij bent echt een STOERE VENT ,maar ni heus,zielige stumpert.IK Heb het al eens gezegd en bij deze weer.;VODAFONE IS EEN CRIMINELE ORGANISATIE ,en moet zodanog behandeld worden.VERENIGT U<samen staan we sterk tegen deze bende smerige lafe oplichters!!<

 31. heb ook torenhoge rekeningen van vodafone, als ik klantenservice bel, zeggen ze dat het door de 2 sim abonnementen komt, die zijn al samen 35 euro incl btw. heb ook dubbele her-aansluitkosten betaald, omdat zo’n incompetente idioot in de vodafone winkel zegt, dat ik de aansluitkosten 2x 27,50 gelijk met de openstaande rekening moest betalen—> nu worden deze kosten weer op de volgende rekening opgevoerd terwijl ik ze allang betaald heb!! Klantenservice blijft dit ontkennen en ook wacht ik al 10 dagen op een copie van een nota die ze mij “met een druk op de knop”zouden uitprinten en opsturen, kortom het zijn RUKKERS!!! hun klantenservice zit vol met laag opgeleide incapabele incompetente sukkels!!

 32. Vodafone zuigt echt! Wat een bagger service ik had een vraag naar mijn einddatum van mijn abo kreeg ik naar 1 uur direct reactie. Later stuur ik weer een mail dat ik deze graag wil stopzetten en dat ik het hele vodafone WAARDELOOS vind! Wat doen ze ze sturen geen mail meer terug ik bellen die vent zegt ik kan je hier niet mee helpen daag tututut nou en zo ga je met de klanten om?

 33. Vodafone…wat een klotebedrijf.

  Bel ik vorige week omdat er iets verkeerd was gegaan met nummerbehoud zegt zo’n dame van de klantenservice. Ja uw nummer is al afgesloten en dan kunt u dat nummer niet meer opvragen. Ik vraag haar wat ik moet doen. Antwoord: een fax sturen tot heraansluiting van mijn oude nummer en dan kan mijn nieuwe provider het nummer binnen 5 dagen weghalen.

  Wat gebeurt er nu…. Krijg ik vandaag een brief dat ik mijn abonnement heb hervat. Ik snapte er niets van dus ik dacht ik bel de klantenservice even. Zegt die mevrouw aan de lijn en dat ik opnieuw moet opzeggen en na drie maanden het nummer terug krijg. Dus lekker opnieuw 3 maanden betalen. Nadat ik haar vertel dat ik dit niet zo netjes vind aangezien ik niet van deze voorwaarden op de hoogte was gebracht. Reactie van mevrouw: “Helaas mevrouw, dat zijn de voorwaarden, niets aan te doen”. De toon waarop ze tegen me spreekt is uiterst schandalig en ik irriteer me mateloos. Kortom ik word belazerd en als ik verhaal kom halen nog afgeblaft ook. Als ik haar vraag, mevrouw zou u alstublieft normaal tegen me willen praten,zegt ze: ik heb hier geen zin in en gooit ze de telefoon erop.

  Goede Klantenservice daar bij Vodafone….NIET DUS!

 34. Echt een stelletje dieven!!!
  ik heb zelf ook al een aantal keer klachten ingediend bij “klantenservice”, maar krijg gewoon geen reactie op mijn mail. Daarna gebeld en kreeg te horen dat ik een brief moest posten naar afdeling “special services”. Want mijn specificatie klopt niet tegenover mijn factuur. Ik ben ruim binnen mijn bundel gebleven, maar ik krijg toch bijna 50euro gefactureerd omdat ik “buiten” mijn bundel ben geweest, volgens vodafone. Gewoon PURE DIEFSTAL!!! Heb nu die brief gepost, maar nog steeds geen reactie. Zit zelf ook al te overwegen om een rechtszaak tegen hun te spannen.
  Mijn volgende abonnement neem ik in ieder geval NIET bij vodafone.

 35. Ze zijn daar zo gehaaid dat ze per 01-08-2009 gegevens over het ‘verbruik’ per mobiel modem hebben afgeschaft. Een mens gebruikte altijd al ‘bij benadering’, een ander woord voor Vodafone-fraude. Als je dan de toko hierover wilt benaderen, telefonisch of per mail, zijn de dames en heren niet te bereiken. Bij ‘Ga verder’ kan geen mens verder gaan. Dat hebben de dames en heren zo geregeld. Vodafone is een criminele bende! En Alex lijkt mij een ladderzatte allochtoon!

 36. Wat een waardeloos bedrijf. Je krijgt van allerlei menu’s. Na dat allemaal beluistert te hebben, wordt de verbinding verbroken.
  Je krijgt niemand makkelijk aan de telefoon.
  Blijven rekeningen sturen, terwijl ik helemaal geen klant ben. Is eerder ook bevestigd.
  Vodafone: NOOIT MEER!!!!!

 37. Een dramatische klantenservice! Onlangs mijn 2jarig contract telefonisch verlengd waarbij ik een toestel gratis geleverd zou krijgen. Kreeg ik na 2 weken doodleuk een opdrachtbevestiging dat het toestel geleverd zou worden en mij 160 euro zou gaan kosten en dat dit bedrag automatisch van mijn rekening zou worden afgeschreven. Hierna gebeld en na 1.5 (!) uur bellen inclusief wachtrijen e.d. kreeg ik de goede persoon aan de lijn en die zou het ongedaan. Na 3 weken in plaats van de afgesproken 2 (i.v.m. storing, op zich kan dat maar laat mij dan ook even weten wat er aan de hand is) heb ik mijn telefoon ontvangen per post. En nu kreeg ik een week later ineens toch WEL een brief dat binnen 8 dagen 160 euro van mijn rekening wordt gehaald! Nu ben ik alweer 4 (!) uur bezig om dit ongedaan te krijgen.

  Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, de helft van de medewerkers is gewoon totaal niet bereid om mee te werken, je krijgt altijd vermanend te horen ‘ja dat is niet deze afdeling daarvoor moet je bij de afdeling … zijn’, het is toch niet mijn bedrijf! Ik hoop niet dat ik naar mijn 160 euro kan fluiten. Ik was 2 jaar lang abonnee bij vodafone, op zich was ik daar heel content mee en heb een voor mij voordelig abonnement erbij genomen en wat extra korting bedongen, maar de service is gewoon WAAR - DE - LOOS! Met je rug tegen de muur en je wordt niet als klant behandeld maar als tsja als wat eigenlijk.

  Als ik op mijn werk ook maar een keer het lef heb om zo met klanten om te gaan dan kan ik fluiten naar mijn baan. En terecht de klant is koning en het bedrijf verdient geld aan je. Er kan ook niet gewoon 1 contactpersoon aangewzen worden die je klacht van begin tot eind coordineert, verschrikkelijk. Zoiets zou al schelen. COmmunicatie met je klant is vaak nog belangrijker dan je product, zouden ze bij vodafone moeten weten toch? Kan iemand ingrijpen daar?

 38. op 30 sept. krijgt mijn vader een vordering binnen van intrum justitia door niet betaalde abonnementskosten voor mijn telefoon die op mijn naam - E.L.P. - staat. Het zal gaan om een totaal bedrag van 142 euro. De niet betaalde kosten waren van de maanden juni en juli. Nu ging ik dit meteen nalopen en ontdekte ik dat ik gewoon had betaald voor deze maanden en dat er verder ook geen betalingen misten. Ik had al eerder problemen met vodafone met het overzetten van het contract ( omdat ik 18 werd) op mijn naam, zodat mijn vader ook niet meer betrokken moest zijn.

  Nu staat mijn vader, ondanks dat het contract nu op mijn naam staat BKR en Preventel geregistreerd door zogenaamde onbetaalde kosten. We hebben ook nooit een herrinnering of telefoonblokkade meegemaakt, daarnaast heb ik nu het bedrag maar betaald om een deurwaarde bij mijn vader te voorkomen! Ik probeer al weken vodafone duidelijk te maken dat het niet klopt en dat ze het terug moeten trekken, vooral de bkr en preventel registratie, omdat mijn vader hierdoor zeer beperkt wordt in bepaalde handelingen, ook voor zijn werk. als ik iemand aan de lijn krijg geven ze me meteen het nummer van het incassobureau enzeggen dat ik het hier moet uitleggen, zo ga ik steeds heen en weer. mensen bij vodafone geven nooit gelijk en als ze dit wel doen geven ze aan niks te kunnen doen omdat ze totaal geen gegevens meer hebben van deze zaak.Ik vind dit bespottelijk! kan hier heel boos om worden en heb na enkele weken nog steeds geen een stap vooruit kunnen zetten. het is werkelijk schandelijk!

 39. Mevr. Mr. M.A. Sepers
  Heelalstraat 67
  3328 GG Dordrecht
  telefoon: geheim
  e-mail: m.sepers@tiscali.nl

  De heer Peter Doveren, directeur klantenservice Vodafone
  Postbus 1500
  6201 BM Maastricht

  Betreft: Afhandeling verzoek verlenging abonnement mobiel internet op nummer 0611364335 en klacht daarover.

  Dordrecht, 8 november 2009

  Geachte heer Doveren,

  De onmacht van de klantenservice van Vodafone is totaal. U wilt niet weten wat uw ondergeschikten nalaten en zelfs uit uw naam verkondigen. Het verlengen van een abonnement leidde tot totale chaos, een chaos die mij steeds giftiger maakte, vooral omdat mijn vraag (waarom 27,36 in plaats van 19,94?) in alle ongecoördineerde chaos nooit is beantwoord.

  Ik zend u hierbij de stukken waaruit blijkt dat het verlengen van een abonnement eigenlijk buiten de mogelijkheden van het personeel van Vodafone ligt. De stukken zijn in chronologische volgorde:
  1. 091010-000723
  2. 091016-001248
  3. 091023-001663
  4. 091025-000692
  5. 091027-001893
  6. 091101-000620
  7. Mail van mij aan Afdeling Credit Collections d.d. 07-11-2009, die ik, zoals u ziet, in kopie aan Meurders heb gestuurd.

  Geachte heer Doveren,

  Als u een klant wilt behouden neemt u de moeite zich in zijn/haar, door uw eigen klantenservice gecreëerde ‘geval’ te verdiepen. Een blokkering per 15-11-2009 zal ik niet accepteren. Niet omdat ik zo graag bij Vodafone wil blijven maar om de praktijken van Vodafone uit te kunnen venten. Jezus nog aan toe. Uw medewerkers hebben aan hun gebrek aan capaciteit al veel meer gekost dan 27,36 minus 19,94 oftewel 6,43.

  Ik wacht het af.

  Met de obligate vriendelijke groet,

  Mariane Sepers

 40. Prima initiatief deze site,

  Heb het zelfde gelazer gehad met Vodafone, zij leverden niet de service die in mijn contract stond, dus ik wou t abonnement afkappen ( wettelijk bepaald ). Dat wilden zij dan ook weer niet toelaten… Al met al, na een paar maanden niet het tegoed kunnen opvragen ben ik via via bij de Opta terechtgekomen, ‘waar ze het in behandeling’ zouden nemen. Niets van gehoord dus.

  Alleen moet ik wel zeggen dat ik juist veeeel minder ben gaan bellen, uit angst over de bundel heen te gaan. Sindsdien ben ik ook nooit meer over de bundel gegaan.

  Wel slechte service bij vodafone. Als straks Skype een beetje werkt op mn IPhone kap ik helemaal met normaal bellen.

 41. Ik wil even zeggen dat vodafone helemaal niet slecht is!
  Ze doen er alles aan om de beste service te geven en me telefoon was kapot ik heb een goede oplossing gehad zoals het hoort.
  Zetten jullie dit ook op de website of willen jullie proberen een bedrijf kapot te maken?
  Ik bedoel vodafone zal nooit kapot gaan, want de meeste mensen zijn blij er om en als je ontevreden ben ga je niet op zo website zitten zeuren.
  Je kan beter zelf met een oplossing komen en dit aan vodafone voor leggen op een normale wijze.
  Ik weet zeker jullie krijgen een goede oplossing!

 42. Vodafoon is niet slecht, vodafoon SUCKS!!!

  Service is kut, en tja niet zeuren op de site peter, doe jij niet t zelfde??
  Vodafoon ben ik binnen gekomen met de de optie tot onder ons bellen dat was t voor mij volgen vodafoon, ben enkele maanden bezig geweest dit te activeren maar was elke keer storing op de site( en wanneer niet!?!), en tja enkele weken geleden kwam de aap uit de mouw, vodafoon onders ons is niet meer mogelijk om te activeren wie het heeft houd t maar nieuw is niet meer mogelijk, en dit is goede service?? dit is een leugen in mijn ogen, ik wil nooit vodafoon weer en iedereen in mijn kennissen kring neem ik mee, ik probeer niet vodafoon kapot te maken dit red ik niet in men eentje, maar ik zal er geen traan om laten als dit gebeurt, (zal denk wel ff klein vreugde dansje doen)..

 43. Ik heb een mobiel toestel gewonnen zei een persoon door de telefoon maar nou bleek er een abonnement aan vast te zitten- elke maand 13,75euro per maand moest er betaald worden. Nou is er nog niet in keer het bedrag van 13,75 afgeschreven maar iedere keer een ander bedrag ook bedragen
  waarvoor Ik n i e t gebeld kan hebben.
  Ik heb vele malen geprobeerd om contakt met v.te hebben maar of je wordt te lang in de wacht gezet (omdat als ze geld kunnen halen is alles ok maar als er service gevraagd wordt zijn ze vervelend bijkans crimies)of op een verkeerd telefoonnummer gestuurd of gewoon met een verkeerd antwoord
  afgescheept kortom niet geholpen zoals de site beloofd.
  Ook het aantal belminuten waar je een abonnement voor hebt
  klopt niet als je de specificatie bekijkt.
  Het kost al veel moeite om een specificatie van vodafone te krijgen maar wat erop staat klopt niet.
  Ook zijn er specificaties van andere nummers uitgedraaid
  alszijnde de jouwe wat dus valsheid ingeschrifte is.
  intrum justitia belt me telefonisch zelfs savonds op
  om me te intimideren en dreigen met de rekening van v.
  nu opgelopen tot meer dan 800euro.
  een advocaat rombouts geheten van srk begrijpt niets van deze zaak en sloot het dossier omdat hij niet weet wat de vodafone praktijken zijn. Nou lees maar eens het relaas van de vodafone gebruikers, dan kun je het geloven.
  Ik hoop zelf om mijn geld terug te krijgen
  en van het abonnement af te komen van v.
  omdat de service een half jaar geleden is geblokkeerd
  kun je ook niet bellen met het toestel.
  Ik bel weinig om budget zuinig te zijn en als Ik bel bel Ik met een vast toestel of pre pay.
  Ik denk dat er absolute solidariteit moet zijn t.a.v. de vodafone praktijken.
  stop vodafone
  met afpersen.

 44. Ik heb al heel lang geen inzicht in mijn verbruik en krijg daardoor torenhoge rekeningen, ik heb al een paar klachtbrieven gestuurd, maar nog steeds geen antwoord. Ik ben het echt zat, ga het niet meer accepteren en ze zoeken het maar uit!

 45. Half jaar geleden een nieuw contract afgesloten.
  Maar wat een ellende heb ik daar mee gehad zeg.
  Vodafone is qua klantenservice geheel onbetrouwbaar.
  Geen enkele telefonische afspraak komen ze na.
  Beloftes als we bellen terug voor die en die datum zijn ze geen enkele keer nagekomen.
  Het is dat ik zelf er vrij strak achteraan heb gezeten anders was ik nu al vele honderden euro’s teveel kwijt.
  Heeft me nu een half jaar gekost om mijn nieuwe abbo inclusief de “mooie” extra’s na behoren te laten factureren.
  De beloofde 50% korting op mijn factuur bedrag het eerste jaar gaat nu na heel veel gebel dan eindelijk in.
  Maar daar is wel 6 maanden en vele telefoontjes overheen gegaan.
  Ik zit dit abbonnement uit bij hun, maar op de dag dat deze afloopt ben ik er weg.
  Ik kan ook iedereen aanraden als je nog de keuze hebt geen Vodafone te nemen.
  Mocht er iets niet kloppen met je abbo dan kan dit leiden tot zeer veel ergenis.

 46. Vodafone NL networks really sucks, and these people working there seem to be total idiots that they never reply, nor do they stop making mistakes in everything they do… I have still fighting for these idiots sending flase bills, and has got no answer, instead a letter that says that if i don’t pay in 10 days they will report to BKR, and blacklist; and they are already blocked my phone no.. how could workers of such a international company be so totally brainless… damn vodafone NL and never make contract…. your life will be ruined,,,,,

 47. Ik heb een aantal jaren geleden bij Vodafoon een partnerabonnement afgesloten met daarbij 2 telefoontoestellen en daarbij behorende telefoonnummers.
  Nadat mijn relatie op de klippen was gelopen heb ink mijn toenmalige partner in goed vertrouwen toestemming gegevenhet abonnement op mijn naam aan te houden omdat hij geen abonnement meer kreeg en ook voor zijn werk niet buiten een telefoon kon.
  Na verloop van ca 1 1/2 jaar bleek dat hij een schuld had opgebouwd bij Vodafoon a bijna € 2.000,–. Omdat ik eindverantwoordelijke was voor dit abonnement heb ik met Vodafoon overeen gekomen dat ik deze schuld in 24 maanden zou aflossen. Toen ik in november 2009 de laatste 2 maanden via de giro wilde aflossen kreeg ik de betalingsoverschriften met een uitvalbericht terug gestuurd via de ING, welke de Postbank heeft overgenomen, omdat het betreffende rekeningnummer was opgeheven. Ik heb daarover van Vodafoon nooit bericht gekregen.
  Ik heb op datzelfde moment telefonisch kontakt opgenomen met Vodafoon, maar ik kreeg daar geen antwoord en via een computer kreeg ik te horen dat ik het op een later tijdstip opnieuw moest proberen.
  Dat heb ik 15 x gedaan en steeds hetzelfde resultaat. Ik kreeg daar geen levend wezen aan de lijn. Ook heb ik via e-mail en de Site van vodafoon geprobeerd kontakt te krijgen. Ook dat was niet mogelijk en kreeg steeds opnieuw via postdeliverd master mijn mails terug.
  Nu kreeg ik de vorige week bericht via een incassoburo bericht dat ik de termijnen alsnog moest betalen vermeerderd met een bedrag ad 132,54 euro aan incassokosten.
  Ik heb van Vodafoon zelf nooit bericht gekregen en heb hen omdat ik in juli ging verhuizen, in juni een verhuisbericht gestuurd waarop ik nooit iets hoorde.
  Ik vind dit ronduit schandalig, Vodafoon is nalatig en ik mag er financieel voor opdraaien. Wat kan ik hier aan doen??

 48. Ik heb eigenlijk wel goede ervaringen met Vodafone, mag dat ook gezegd worden?

 49. Ik heb een grote klacht over vodafone. rekeningen kloppen niet. Dan bieden zij een all in aan voor 7,50 per maand. Ondertussen zit ik weer met hoge rekeningen die niet correct zijn. Daarnaast bel ik nauwelijks. Opzeggen kan NIET afkopen wel. VODAFONE RAAD IK NIEMAND AAN! Mensen koop het af en laat ze barsten.

 50. Ook Prepaid/Internet Blox laat te wensen over, zelfs mijn klachtenbrief (<A4) past er niet op, hier mijn klachtenbrief als gebruikerservaring:

  Geachte Vodafone klantenservice,

  Reeds jaren ben ik klant bij Vodafone. Sinds kort heb ik een
  nieuw toestel (Nokia E72). Ik betaal prepaid en heb mij aangemeld voor Blox internet per maand. Dit is al een paar maanden goed gegaan.

  Mijn laatste aanmelding voor Internet Blox is op 9 maart jl.
  Vanaf 21 maart is er in enkele dagen meer dan 15euro van mijn prepaid tegoed afgeschreven, zonder te bellen, met 2 sms-en. Ik lees/verstuur enkele e-mails en lees wat nieuws op mijn telefoon (geen video e.d.).

  Vandaag ben ik naar de Vodafone winkel gegaan. Ik ben doorverwezen naar de service telefoon. De afschrijvingen van mijn prepaid tegoed, viel te wijten aan het niet aangemeld zijn voor Internet Blox. Op mijn telefoon is later te zien dat ik mij toch wel had aangemeld.

  In mijn tweede gesprek met de klantenservice, werd gemeld dat ik mijn datalimiet had bereikt van 250MB en daarom ben afgesloten van Internet Blox en mij opnieuw moest aanmelden. De medewerker kon mij niets anders melden dat het limiet is bereikt en daarmee, houdt het op. Het is niet te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt.

  In mijn telefoon wordt de hoeveelheid data bijgehouden (ongeveer van de afgelopen 2maanden). Te lezen: alle verzonden gegevens: 18MB, en alle ontvangen gegevens: 82MB.
  De totale hoeveelheid komt hiermee op 100MB (in 2 maanden).
  Het is mij onduidelijk hoe Vodafone mij hierdoor heeft kunnen afsluiten.

  Ter samenvatting:
  -Ik heb er bezwaar tegen dat Vodafone zonder enige waarschuwing mij heeft afgemeld voor Internet Blox, en mij zo onverwacht met hogere kosten confronteert.
  -Ik heb er bezwaar tegen dat ik onevenredig veel data heb gebruikt en dat is ook niet af te lezen in mijn telefoonlogboek. Kunnen jullie mij dit alsnog aantonen?

  Hierbij verzoek ik u om een reactie en hopelijk ook een oplossing. Zowel de service (en correctheid) in de winkel als aan de telefoon, liet helaas te wensen over.

  In afwachting van uw antwoord,

 51. ANTWOORD/OPLOSSING, redelijk opgelost (alleen weet ik niet of ik volgende keer WEL een waarschuwing zal ontvangen, om herhaling te voorkomen. Een heraanmelding na overschrijding limiet (volgens hun teller dus) had ik ook niet gedaan, dus dat klopt).

  Hartelijk dank voor uw e-mail.
  U geeft aan dat u geen waarschuwing heeft gehad dat het maximum van de Zorgeloos Internet BloX (bijna) was bereikt en dat u daardoor hoge kosten heeft gehad.
  Verder geeft u aan dat u het maximum nooit bereikt kan hebben omdat uw datateller in totaal 100 MB heeft geregistreerd in twee maanden tijd.

  Ik heb u nu eenmalig een vergoeding van € 15 bijgeboekt aan tegoed uit coulance.

  De toestelfunctie van de datateller wordt niet ondersteund door de providers in Nederland en daardoor is deze teller niet betrouwbaar.
  Verder kan ik u verwijzen naar onze website waar de informatie over de Fair Use Policy wordt toegelicht en naar de Algemene voorwaarden voor de consument waarin wordt aangegeven dat de gegevens van Vodafone beslissend zijn voor de vaststelling van de verschuldigde bedragen.

 52. Ben het met iedereen eens die klaagt over het algemeen. Ja ze hebben me 1x geholpen en de andere keren letterlijk naar de kloten geholpen door niet nagekomen afspraken, websites die maandenlang niet werken, vodafone onder ons die uit de lucht ligt etc etc
  er word geen ene moer aan gedaan !!!!

 53. hallo ik vind vodafon niet zo goed want we ligen er al drie dag uit en we kunen geen kant op en je woord niet geholpen baal er wel van!!!!!!!!en alles je bij zo winkel ben dan kun ze niets voor je doen waar zijn die winl=kels dan voorwe gaan binnen kort maar overstapen naar een ander!!!! want dit is echt niet leuk!!!!!!!!!!.eduard

 54. Het verbaast me dat mensen dit ellendige lange verhaal gaan lezen q 0.0 p

 55. Vodafone schreeuwt van de daken dat je in het buitenland je beltegoed ‘gemakkelijk’ kunt opladen. In Duitsland kan dit met een duitse Vodafoine prepaidbon. Het duurt echter veelal uren voordat dit tegoed na het opladen is bijgeboekt of zelf helemaal niet wordt bijgeschreven.
  Zo heb ik gisteravond rond 7 uur mijn beltegoed opgeladen via een duitse Vodafone tegoedbon. Nu, 14 uur later (!) is dit beltegoed nog steeds niet bijgeboekt. Gevciolg is nu dat ik niet meer kan bellen/sms-en. maar -en dit is veel lastiger- ook niet meer gebeld kan worden.
  De klantenservice is via 1200 ook niet te bereiken, reden ‘uw beltegoed is niet voldoende..’ Je zal maar een doodziek familielid in Nederland hebben.

 56. Heb een Basis-2 abonnement 27,50 (200 belmin of 200 sms)
  Laatst nog mijn vriendin mij een mms gestuurd.
  Raare was dat dat mms via eeen andere nummer naar mijn mobiel was verstuurd.
  En jah hoor, ik en mn vriendin ruzie hierover, zij kent die gast niet.
  Ook gebeld, blijkt dat mn vriendin dat persoon niet kent en ik ook niet.
  Tot vandaag nog toe snappen wij niet hoe het kan dat haar mms via die persoons mobiel is verzonden naar mijn toestel.

  En als ik de kosten zo opnoemt, lijkt wel erop dat ik altijd buiten mn bundle (overlimiet) ben.
  Ik vind hier er een vies luchtje hangt bij de praktijken van Vodafone.

  Mischien dat dit nuttige informatie voor jullie is.

  Mvg,
  RB (Een ontevreden Surinaams Hindoestaans vodafone klant!)

 57. maar ik bent ook helemaal mee eens de mensen en ook een aant
  allen klachten over de vodafone ook te hebben?-maar zij hebb
  en met mij ook een groot probleem vervoorzaaker te zijn:-en-
  ik zal van de hun ook een enkele euro,s te goed van het die
  vodafone te hebben?

 58. Tired of getting low numbers of useless traffic for your site? Well i want to tell you about a brand new underground tactic that makes me personally $900 daily on 100% AUTOPILOT. I could truthfully be here all day and going into detail but why dont you just check their website out? There is a excellent video that explains everything. So if your seriously interested in producing simple money this is the website for you. Auto Traffic Avalanche

 59. ikzelf werk bij de klantenservice van tmobile en ook wij hebben een belstatus beschikbaar op onze website/1202, dit is bij ons ook een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend dit wordt vermeld in de algemene voorwaarden. bij vodafone én kpn(zit ik zelf bij) is dit precies hetzelfde geval, dus als u over wilt stappen om de belstatus service is dat niet echt verstandig aangezien dit bij elke provider hetzelfde is

 60. Beste lezers,

  Bij mijn bestelling via Vodafone is tot nu toe 12 keer (!) iets fout gegaan. Na een maand heb ik nu de beloofde telefoon nog steeds niet! Het abonnement is natuurlijk gelijk de eerste dag ingegaan. Zo slim zijn ze wel…

  Het ergste is eigenlijk dat niemand je ermee helpt. De klantenservice staat zover van het echte bedrijf af dat ze je niet kunnen helpen. Uit wanhoop geven ze verkeerde adviezen. Een echte medewerker met verstand van zaken die iets voor elkaar kan krijgen in het bedrijf krijg je niet te pakken. Er wordt niet gereageerd op berichten die ik via de website heb gestuurd. Vandaag heb ik een klacht per post gestuurd. Ik heb er echter geen vertrouwen in dat ze hierop reageren.

  Heeft iemand tips over hoe ze aan te pakken?

  Groeten,
  Erik

 61. aan vodafoon,ik heb een abonnoment bij jullie,maar ik ben er niet ech tevreden mee,als ik wat muziek van jou tube wil beluisteren,valt de verbinding bijna weg,maar ook de usb stick is een heuse ramp,het duurt soms wel een half uur voor dat ik eens verbinding kan krijgen,kunnen jullie dat verhelpen?[omdat ik momenteel opgenomen ben in een tehuis is een andere provider onmogelijk.

 62. IK BEN ER MEE EENS!
  Wat een slechte service!!!
  En ja ze zijn GELD-KLOPPERS!
  Ik heb er verder geen woorden voor,
  serieus dan kan ik wel 10 pagina’s volschrijven -tenminste zo voelt het!-.
  Ik ben blij als mijn contract afgelopen is,
  dan ga ik opzoek naar een provider die WÉL klantvriendelijk is!
  Kom je bij de winkel om je mobieltje op te halen, word je met ongeintereseerde medewerkers gecomfronteerd. Is dat een manier om geld te besparen?
  Om zulke chagrijnige mensen aan te nemen, gewoon de eerste de beste? Want een goed opgeleid persoon kun je echt herkennen! IK WANG VAN VODAFONE.
  En idd, ik zal kennisen/vrienden/wie dan ook vertellen om weg te blijven bij Vodafone!

  Groetjes,
  Helga

 63. Vodafone is zo goed hoe kunnen ze zo’n slechte klantenservice hebben. Die gasten die er werken hebben basisschool niet eens afgemaakt zo dom zijn ze

 64. Stop VODAFONE!!!! HEB OOK TELKENS WEER ZIEKE RARE HOGE REKENINGEN WAAR NIKS VAN KLOPT!!!!!!!!!!! STOP VADOFONE!!

 65. wat is het mail adres van vodafone credit collections ?

 66. Ik ben razend vanwege een zeer onbeschofte behandeling door een vodafone chef in winkelcentrum Boven ‘t Y Amsterdam. Had op 19 aug. 2010 voor 40.- euro prepaid tegoed gekocht. Na 1 januari 2011 kon dit tegoed niet meer gebruikt worden om op te waarderen. Voorheen was de termijn 12maanden. Mijn vrouw en ik ( beiden ruim 70 jaar …) weden door de chef van vodafone afgebekt, mochten niets terugzeggen en moesten direct de winkel uit. Hij was er de baas en wij hadden onze mond te houden en opdonderen. Als er een prijs was te verdienen met onbeschoft gedrag, dan had deze “chef” het verdiend…

  NB vanmorgen toch nog een tegoed gekocht van 10 euro bij AH. Wat denk je: is tot een jaar na aanschaf nog geldig.

 67. Bel je klantenservice voor een duokaart, volgens de site moet je 1200 bellen, word je naar een paar menu’s eruit gegooid.
  Bel je 1201, enorme wachtrijen…
  Mail je een vraag, duurt ff voordat je door alle worstelingen bent om toch echt niet via de site de FAQ’s te hoeven lezen, krijg je een reply mail met dat het 5 dagen kan duren voor je antwoord hebt, waardeloos.

  dekking bij ons is mega slecht, valt bij werkelijk ieder gesprek gewoon weg! T Mobile was nog slechter overigens maar ik word hier niet goed van!

 68. Problemen vindt je bij alle providers wel. Geloof me, ik heb er al veel gehad. Het is ook maar net welke medewerker je aan de lijn krijgt.
  Net nog had ik een medewerker van Vodafone aan de lijn die mij onberipelijk te woord stond en heel vriendelijk was. Niet alle over een kam heen scheren dus

 69. De hufterij bij Vodafone kent geen grenzen. Ene Peter Doveren stuurt een club kleuters aan. Ik kreeg eens een bericht van ene Leidy, naar haar geleuter te oordelen net uit de luiers. Ik heb een aangetekende brief naar dove Peter moeten sturen om van hem af te komen. Vodafone is een bordeel waar kleuters worden misbruikt.

 70. al jaren lang ben ik klant bij vodafone en heb 2 abo bij hun ook betaal ik al anderhalf jaar verzekering voor een toestel ,deze is nu stuk en vervolgens word de schade niet vergoed door een door hun begane fout “toegegeven door de vodafoneshop”.
  de premie die ik heb betaald en het eigenrisico voor een schade had ik nu al een nieuw toestel kunnen kopen….nu heb ik niks!.
  .geld weg

  bedankt vodafone!

  dit is hoe ze omgaan met goed betalende trouwe klanten
  op mails en telefoontjes komt geen reactie?

 71. Directeur Klantenservice,
  Peter Doveren

  Ik weet dat mijn nummer 06-11194780 vervalt binnenkort. Maar ik moet dat doen omdat via slinkse wijze door vodafone steeds per maand +/- 6 euro wordt afgetrokken zogenaamd voor het niet ontvangen van advertenties. Hiervan heb ik melding gedaan bij Vodafone er was zelf een artikel in de krant verschenen over deze scam, maar Vodafone heeft dit nooit terug gedraaid. Jammer maar de enige optie die u vor mij heb gelaten is het te laten vervallen.
  Bedankt voor de andere servicen.

  Prettige feestdagen!

  Groeten, Howard

 72. Een maand mijn rekening niet kunnen betalen, vervolgens heeft vodafone mijn abonnement geblokkeerd(na 6 jaar trouw klant zijn en nooit een rekening gemist) ik kan nu de klantenservice niet meer bellen en ik kan ook niet meer gebeld worden of smsjes ontvangen. Dit voorkomt dus ook voor mij de mogelijkheid om via Ideal de rekening te kunnen betalen, geld over te boeken of andere rekeningen te kunnen betalen. Dat je mijn mogelijkheid afpakt om te kunnen bellen en smsen is tot daar aan toe, maar het me dan nog is een keer zo moeilijk maken om de rekening en uberhaupt andere rekeningen te kunnen betalen is echt van de zotte.
  Euthanasie voor de directeur van vodafone vind ik geen slecht idee..

 73. Wat een gezanik over Vodafone.Ben al 9 jaar bij Vodafone, en nooit last gehad. Je moet ook niet gelijk met schelden beginnen, praat er normaal over, dan bereik je veel meer, dan dat je begint met uitkafferen.Had per abuis een keer internet gebruikt, mijn schuld.Toch hebben ze mij die 25 euro mooi terug betaald. Dat noem ik pas service. Ga ook nooit naar een andere provider. Maar zelfs reclame voor hun.
  Gewoon bespottelijk als je schrijft…Euthanasie voor de Directeur van Vodafone.Iedere maand betalen als je dat niet kan…moet je geen mobiel nemen.

 74. Ik word echt DOODZIEK van dat klote netwerk Vodafone!!!

  Thuis heb ik amber bereik, je ziet het bereik heen en weer dansen, gesprekken vallen constant weg, zeker 5 keer per dag dat ik aan het bellen ben en het gesprek gewoon wegvalt!
  Dit was voorheen met T Mobile ook en aangezien die de vraag van verkeer niet aankonden ben ik naar Voda gegaan.

  Op het werk is het precies gelijk, het zal ook wel aan mijn Iphone(4) liggen maar dit kan echt niet meer. Constant vallen gesprekken weg, klanten bellen me en vallen weg, zijn onbverstaanbaar of horen mij niet. DIt kost gewoon geld!

  Dan probeer je in contact te komen met ze, dus ik bel naar 1200 via mijn mobiel. Nadat je, je eerst door een enorm menu met reclame voor hun nieuwe app hebt geworsteld, krijg je bij de optie Technische storingen te horen: “Belt u voor techinsche vragen of storingen naar 1201, de verbinding wordt nu verbroken” … reete waardeloos!
  Dus ik bellen naar 1201, weer door exact datzelfde lange menu, aangevuld met dat er toevallig nu een klantonderzoek plaatsvindt en ik teruggebeld kan worden… HOUDEN DIE KLOTE ONDERZOEKEN NOG EEN KEER OP OF WAT??? dit doen ze al 5 jaar, en bij elk groot bedrijf dat je tegenwoordig beldt krijg je dit te horen… IK WIL NIET MEEDOEN!!! wat een onzin zeg!
  Maar goed, ik dus uiteindelijk bij de afdeling storingen, zegt de dame doodleuk dat er een lang wachttijd is … blaat, zoveel minuten, blaat…genoeg om de hoorn er weer op te knallen!!!

  Ik vind dat als je 1200 belt, je DIRECT een medewerker moet krijgen, en die medewerker zet je dan maar door naar het juiste nummer / persoon. Waarom moet ik als klant kiezen, wachten, kiezen en weer wachten… aangevuld met een achterlijk onderzoek… Ik wil gewoon meteen iemand aan de lijn, is dat nou zo moeilijk? Ik heb een irritant probleem en dat wil ik NU melden! EN niet meerdere nummers draaien etc. Dat is toch geen service meer? Overheid doe hier iets aan!

  Ik zou voor elke minuut dat ik moet wachten gratis belminuten moeten krijgen, en voor elk onderzoek of reclame 10 gratis SMS-jes etc. Vodafone is bagger!

 75. svp einde 31-12-2012inverband met ziekte parcinsonbij vorbaad dank

 76. Looking for Paul Greg Myers? For information on Paul Greg Myers, here is a Paul Greg Myers mugshot.

 77. Woah! I’m really digging the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that “perfect balance” between superb usability and appearance. I must say that you’ve done a awesome job with this. In addition, the blog loads extremely quick for me on Safari. Excellent Blog!Mission Viejo Roofing Service, 26161 Cordillera Drive, Mission Viejo, CA 92691 - (949) 238-6004

 78. i also have the chance to be a klant van VODAFone.NL but the service its not far gut its all about money what vodafone its interesting in, no service and no quality,but pay and pay,the rest its for them not relevant.and here in the Nederlands they vodafone do what they like to do whit people.sad and again sad.next time i will not try to think to this mes

 79. Mijn ervaring is dat elke telefoon aanbieder, waar ik mee te maken heb gehad, de call centers stijf staat van criminele managers die dan weer worden aangestuurd door de directie !Om maar zo veel mogelijk geld te genereren over de ruggen van hun bestaande klanten. Want voor potentiële nieuwe abonnees zijn dergelijke bedrijven altijd zeer goed bereikbaar.

 80. weet iemand het mailadres van de vodafone ?
  ik kan dit nergens vinden…..

 81. Wat zijn jullie een stelletje kanslozen.

 82. Under the law and by any ethical standards, brokers are
  required to and usually do compensate a trader for any losses as a result of a spike.
  You may double your money two or three times, then wake up one morning and
  find that you’ve lost it all and more in one bad trade.
  When the novice traders open their account with the an agent
  through these service providers, the broker will pay them
  a portion of a spread and from that they will pay up to 85% of the amount as forex rebate
  to the new traders.

 83. [...] By durch online poker geld verdienen on October 13, 2014 in durch online poker geld verdienen Vodafone Klantenservice | Stop Vodafone – Vodafone Klantenservice. Stel je vraag aan Vodafone Klantenservice of schrijf naar Vodafone [...]

 84. [...] Vodafone Klantenservice | Stop Vodafone – Vodafone Klantenservice. Stel je vraag aan Vodafone Klantenservice of schrijf naar Vodafone Klantenservice adres: Postbus 1500, 6201 BM Maastricht of bel Vodafone …… [...]

 85. Very good post! We are linking to this great post on our site.
  Keep up the great writing.

  Also visit mmy web blog: my pham ikute

Leave a Reply