Vodafone abonnementen

door admin geplaatst op Saturday 23rd August 2008

Vodafone abonnement afsluiten?

Een Vodafone abonnement kan eenvoudig op verschillende manieren worden afgesloten:

  • Vodafone abonnement afsluiten #1: Online – Ga naar de vodafone.nl website en worstel je door de site heen om een Vodafone abonnement af te sluiten. Lees de Algemene Voorwaarden, want Vodafones interpretatie van bijvoorbeeld “onbeperkt” komt niet overeen met de betekenis zoals die in alle woordenboeken wordt beschreven!
  • Vodafone abonnement afsluiten #2: Persoonlijk– Ga naar een telefoonwinkel en laat je voorlichten omtrent alle Vodafone abonnementen. Lees de Algemene Voorwaarden, want Vodafone berekent kosten buiten de bundel terwijl je nog beltegoed hebt!
  • Vodafone abonnement afsluiten #3: Telefonisch– Bel 1200 en worstel je door alle keuzemenus heen om je uiteindelijk via de voorspiegelingen van Vodafone televerkopers een Vodafone abonnement aan te laten smeren.
  • Vodafone abonnement afsluiten #4: Acquisitie – U hoeft niets te doen om een Vodafone abonnement af te sluiten. Vodafone vindt u!

Vodafone abonnement opzeggen?

Een Vodafone abonnement opzeggen is niet eenvoudig.
Terwijl Vodafone abonnementen via meerdere methodes zijn af te sluiten, is het maar op een manier op te zeggen: Je kunt je Vodafone abonnement alleen schriftelijk opzeggen met behulp van het pdf formulier opzegging abonnement dat je vanaf de vodafone.nl site kunt downloaden. Wil je je Vodafone abonnement opzeggen en is je contract nog niet afgelopen? Dan betaal je het abonnementsgeld voor de maanden dat het contract nog loopt.
De algemene voorwaarden die bij abonnementen doorgaans gelden, zijn door de telecomaanbieders drastisch gewijzigd. Normaal gesproken is ieder abonnement met een opzegtermijn van een of hooguit twee maanden tussentijds op te zeggen. Niet zo een Vodafone abonnement! Je betaalt hoe dan ook het abonnementsgeld voor de maanden dat het contract nog loopt. Bovendien moet je een Vodafone abonnement drie maanden voordat je contract afloopt opzeggen, anders zit je vast aan een automatische verlenging.
Verder worden door Vodafone verkopers vaak beloftes gedaan die later door Vodafone klantenservice niet worden bevestigd. Zo was mij beloofd dat ik mijn prepaid USB modem kon laten omzetten naar een Vodafone abonnement zonder opnieuw een USB modem te hoeven kopen. Dit bleek dus niet het geval, waardoor ik nu een duur ongebruikt Vodafone prepaid modem bezit naast het modem van het Vodafone abonnement dat ook niet gratis was.Leave a Reply