Vodafone abonnementen

door admin geplaatst op Saturday 23rd August 2008

Vodafone abonnement afsluiten?

Een Vodafone abonnement kan eenvoudig op verschillende manieren worden afgesloten:

 • Vodafone abonnement afsluiten #1: Online – Ga naar de vodafone.nl website en worstel je door de site heen om een Vodafone abonnement af te sluiten. Lees de Algemene Voorwaarden, want Vodafones interpretatie van bijvoorbeeld “onbeperkt” komt niet overeen met de betekenis zoals die in alle woordenboeken wordt beschreven!
 • Vodafone abonnement afsluiten #2: Persoonlijk– Ga naar een telefoonwinkel en laat je voorlichten omtrent alle Vodafone abonnementen. Lees de Algemene Voorwaarden, want Vodafone berekent kosten buiten de bundel terwijl je nog beltegoed hebt!
 • Vodafone abonnement afsluiten #3: Telefonisch– Bel 1200 en worstel je door alle keuzemenus heen om je uiteindelijk via de voorspiegelingen van Vodafone televerkopers een Vodafone abonnement aan te laten smeren.
 • Vodafone abonnement afsluiten #4: Acquisitie – U hoeft niets te doen om een Vodafone abonnement af te sluiten. Vodafone vindt u!

Vodafone abonnement opzeggen?

Een Vodafone abonnement opzeggen is niet eenvoudig.
Terwijl Vodafone abonnementen via meerdere methodes zijn af te sluiten, is het maar op een manier op te zeggen: Je kunt je Vodafone abonnement alleen schriftelijk opzeggen met behulp van het pdf formulier opzegging abonnement dat je vanaf de vodafone.nl site kunt downloaden. Wil je je Vodafone abonnement opzeggen en is je contract nog niet afgelopen? Dan betaal je het abonnementsgeld voor de maanden dat het contract nog loopt.
De algemene voorwaarden die bij abonnementen doorgaans gelden, zijn door de telecomaanbieders drastisch gewijzigd. Normaal gesproken is ieder abonnement met een opzegtermijn van een of hooguit twee maanden tussentijds op te zeggen. Niet zo een Vodafone abonnement! Je betaalt hoe dan ook het abonnementsgeld voor de maanden dat het contract nog loopt. Bovendien moet je een Vodafone abonnement drie maanden voordat je contract afloopt opzeggen, anders zit je vast aan een automatische verlenging.
Verder worden door Vodafone verkopers vaak beloftes gedaan die later door Vodafone klantenservice niet worden bevestigd. Zo was mij beloofd dat ik mijn prepaid USB modem kon laten omzetten naar een Vodafone abonnement zonder opnieuw een USB modem te hoeven kopen. Dit bleek dus niet het geval, waardoor ik nu een duur ongebruikt Vodafone prepaid modem bezit naast het modem van het Vodafone abonnement dat ook niet gratis was.43 Responses to “Vodafone abonnementen”

 1. Een Vodafone abonnement opzeggen is niet eenvoudig.
  Terwijl Vodafone abonnementen via meerdere methodes zijn af te sluiten, is het maar op een manier op te zeggen: Je kunt je Vodafone abonnement alleen schriftelijk opzeggen met behulp van het pdf formulier opzegging abonnement dat je vanaf de vodafone.nl site kunt downloaden.

  Opzeggen kan ook door middel van een zelf geschreven brief, je hoeft hier niet persé een PDF-file voor te gebruiken. (admin: Dat zal best. Ik heb simpel weergegeven wat op vodafone.nl te lezen was.)

  Wil je je Vodafone abonnement opzeggen en is je contract nog niet afgelopen? Dan betaal je het abonnementsgeld voor de maanden dat het contract nog loopt.

  Ja, maar hier is het toestelprijs toch ook op gebasseerd? (admin: Bij mijn weten geldt het voor elk vodafone abonnement, ook als je geen toestel erbij neemt/koopt.)

  De algemene voorwaarden die bij abonnementen doorgaans gelden, zijn door de telecomaanbieders drastisch gewijzigd. Normaal gesproken is ieder abonnement met een opzegtermijn van een of hooguit twee maanden tussentijds op te zeggen. Niet zo een Vodafone abonnement! Je betaalt hoe dan ook het abonnementsgeld voor de maanden dat het contract nog loopt.

  IEDERE provider hanteert een opzegtermijn van 3 maanden… (admin: Dat bedoel ik maar.)

  Bovendien moet je een Vodafone abonnement drie maanden voordat je contract afloopt opzeggen, anders zit je vast aan een automatische verlenging.

  Bij Vodafone wordt je abonnement per dag verlengt. En dus niet zoals jij het doet overkomen per jaar… Dit geldt overigens voor alle providers in Nederland.

  Swas, bij de data-abonnementen van NLse providers (van KPN, T-Mobile EN Vodafone) krijg je altijd dashboard software geleverd die je verbruik meet. Waarom maak jij hier geen gebruik van? (admin: Dat doe ik wel maar vreemd genoeg hield deze er eveneens in mei mee op inzage te geven. Ik zal zo spoedig mogelijk wat schermafbeeldingen plaatsen.)

 2. ok ok, nu dan maar eens een onderbouwde mening geven dan he (ik hoop dat je dit laat staan webmaster, en eventueel waar ik fout zit, reageert):

  “worstel je door de site heen om een Vodafone abonnement af te sluiten.”

  volgens mij hoef je op vodafone.nl alleen op ‘abonnementen’ te klikken maargoed…(admin: vandaag kon ik mijn prepaid niet eens opwaarderen: “Er is een fout opgetreden.“)

  “Vodafones interpretatie van bijvoorbeeld “onbeperkt” komt niet overeen met de betekenis zoals die in alle woordenboeken wordt beschreven!”

  zeer mooie zin, maar kun je dit onderbouwen met een voorbeeld?

  “Vodafone berekent kosten buiten de bundel terwijl je nog beltegoed hebt!”

  ook hier mis ik een voorbeeld. Het is trouwens bij ELKE telecom provider zo dat 0900-service nummers e.d. niet binnen je bundel vallen maar daarbuiten (dit is te vinden in ALLE algemene voorwaarden van de meeste telecom providers). (admin: Dat bedoel ik maar. Bedankt voor het voorbeeld.)

  “Terwijl Vodafone abonnementen via meerdere methodes zijn af te sluiten, is het maar op een manier op te zeggen: Je kunt je Vodafone abonnement alleen schriftelijk opzeggen met behulp van het pdf formulier opzegging abonnement dat je vanaf de vodafone.nl site kunt downloaden.”

  wederom heb je het niet juist, bel eens met het nummer 1200 en kies voor optie 2, optie 2. Och god, kan het dan toch telefonisch? (admin: Je kunt je abonnement alleen schriftelijk opzeggen met behulp van het formulier opzegging (pdf) was te lezen op vodafone.nl. Dedato 24-08-2008 is op vodafone.nl Als je je abonnement wilt opzeggen, dan kan dat per brief. Een andere manier is niet mogelijk. te lezen)

  “Normaal gesproken is ieder abonnement met een opzegtermijn van een of hooguit twee maanden tussentijds op te zeggen. ”

  Geef eens een voorbeeld van welke provider. (admin: Dat is dus duidelijk: ieder contract behalve die van providers. Zelfs een arbeidscontract is makkelijker op te zeggen.)

  “Bovendien moet je een Vodafone abonnement drie maanden voordat je contract afloopt opzeggen, anders zit je vast aan een automatische verlenging. ”

  Wederom een leugen, een automatisch verlenging zou betekenen dat je er weer een jaar of twee aan vast zit. Het contract loopt stilzwijgend door maar is na de contractseinddatum op ieder gewenst moment op te zeggen.

  Ik hoop dat je hierop reageert, en nee ik ben geen vodafone medewerker zoals elders gesuggereerd word. Ik heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen met Vodafone, waarom? Nou omdat ik dingen LEES voordat ik iets teken.

 3. lol @ anti-anti, wij hadden dus hetzelfde idee! GMTA (admin: Hahaha, wat een lol!)

 4. Ik word niet goed van vodafone! Net al 2 hele hoge rekeningen gehad van vodafone, maar ik kan niks bekijken he! Nooit meer vodafone voor mij als ik over een jaar van ze af ben!

 5. reactie @ admin : (admin: Dat is dus duidelijk: ieder contract behalve die van providers. Zelfs een arbeidscontract is makkelijker op te zeggen.)

  Prima, maar dit gaat toch over Vodafone ? Niet over je werk

  (admin: Je kunt je abonnement alleen schriftelijk opzeggen met behulp van het formulier opzegging (pdf) was te lezen op vodafone.nl. Dedato 24-08-2008 is op vodafone.nl Als je je abonnement wilt opzeggen, dan kan dat per brief. Een andere manier is niet mogelijk. te lezen)

  zoals ik al zei: 1200 optie 2 optie 2

  (admin: Dat bedoel ik maar. Bedankt voor het voorbeeld.)
  Ook zoals ik al zei, dat is bij iedere provider zo, misschien moet je meerdere sites oprichten dan…

  lol @ anti-anti, wij hadden dus hetzelfde idee! GMTA (admin: Hahaha, wat een lol!)

  ben jij bekend met het fenomeen humor ? Of ben je echt alleen een azijnpissert.

  wat me opvalt is dat als je aangevallen word op inhoudelijke zaken je er met een lullig bijschriftje vanaf maakt. Kom eens met fatsoenlijke onderbouwde argumenten, overtuig mij van je gelijk (dit zul je ook moeten doen bij de rechter als het zo ver komt).

  Als je nu eens met goed onderbouwde argemunten komt, neem ik je misschien nog serieus ook ^^

 6. Ik heb op diverse fora al meerdere mensen zien klagen over de plotselinge steiging van de rekeningen. Zonder verandering van belgedrag stegen hun rekeningen met ongever 100E. Dat is toch te gek voor woorden?

  Goed initiatief dit!

 7. Ik ben nu ook abonnee bij vodafone en heb de laatste tijd rekeningen van 60 /70 /80 euro zonder dat ik overdreven veel bel kan iemand hier uitleg over geven bij vodafone beweren ze dak een 12.50 abonnement heb dan moet je toch veel bellen voor deze bedragen iemand hetzelfde probleem laat het me weten mischien een zaakje voor radar / kassa ?? wie doet mee procederen (ricardo353@msn.com)

  alvast bedankt

 8. Ricardo, misschien moet je toch je abonnement aanpassen, buiten de bundel betaal je nou eenmaal meer. Of je nu belt of smst.

 9. Tja en alle 0900 en sms *shit* aan naar blabla en het gebeld worden uit het buitenland en nummerinfo en klantenservice calls etc die betaal je altijd buiten je bundel, bundel is allen sms, bellen naar vast en mobiel.

 10. Beste mensen,

  Hebben jullie niets beters te doen dan je op te blazen over een enorme provider die écht niet slechter gaat draaien door een groepje mensen die opzeggen?

  Naar mijn mening, komen deze boze reacties echt voort uit onwetendheid. Wellicht ook een tekortkoming aan intelligentie, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.
  Een abonnement, is een contract. Een contract heet zo, omdat het voor een bepaalde datum is.
  Uiteraard kun je niet tussentijds opzeggen, je hebt namelijk getekend voor die einddatum! Dat had je dus maar van tevoren moeten bedenken. Je kunt bij geen enkele provider zomaar opzeggen. Doe je huiswerk voordat je begint te blaten.
  Afkopen is wel een optie. Logisch ook, Vodafone moet ook geld vangen, zoals ieder ander bedrijf!
  Vodafone heeft een gratis klantenservice, dus dit valt fijn binnen je bundel, in tegenstelling tot wat Indy beweert.
  Het is niet gek dat als je een pietepeuterig abonnementje erop nahoudt, dat je forse rekeningen krijgt. Een €12,50 abonnement heeft maar 50 minuten, komt dus neer op minder als 2 minuten bellen per dág.
  De rest van je gebrabbel valt buiten de bundel: zie het bedrag stijgen!

  Ik zou zeggen; bespaar je de moeite. Een enorme provider als Vodafone, gaat hier écht niet kapot aan.

 11. He stph,
  jij werkt zeker voor V0da0ne!!! dat kan niet anders:!)
  Ik ben al meerdere keren flink geflest door V0daf0ne, zoek maar op het forum naar mijn reacties… ik heb hier bandopname van.
  Wat ik trouwens nog niet vermeld heb, is dat mijn kosten ook regelmatig fluctueerde terwijl mijn belgedrag altijd stabiel is… (kan ik evt. onderbouwen, als je tenminste bij v0daf0ne werkt:))

 12. Ook ik ben niet tevreden over Vodafone. Ik heb heel vaak hoge rekeningen, terwijl ik helemaal niet veel gebeld heb. Ik sms bijna alleen maar en heb daar dan ook een blox voor. Nou ik ga zo snel mogelijk weer over naar een andere provider.
  Moet nog wel even bellen, wanneer mijn contract af loopt, maar voor mij geen Vodafone meer. 3 maanden voor aflopen contract, ga ik al zoeken naar een andere provider.

 13. @vman:
  Het is misschien moeilijk te geloven, maar er zijn ook een heleboel mensen die gewoon een fijne ervaring met t bedrijf hebben.

 14. BOOMSHAGALAGA OEHLALALALALALALA

 15. ook ik ga over naar een andere provider, want baal er enorm van dat er een of andere pipo gebeld heeft van vodafone om te vragen of ik niet zou gaan op een lagere abonnement, ik zeg haar dat het telefoontje ongeschikt komt i.v.m veel lawaai op de achtergrond, blijkt die clown van vodafone gezegd te hebben ( als u geen belang heeft bij deze contract moet u mij terugbellen dan blijf u bij u oude kosten..) ik heb er niet eens een handtekening voor hoefen te zetten:( EEN TELEFOONTJE VAN EEN VODAFONE MEDEWERKSTER EN JE ABBONEMENT IS VERLENGT ZONDER HANDTEKENING VAN DE KLANT, MAAR ALS HET OVER OPZEGGEN VAN JE ABBONEMENT GAAT MOET JE JE HANDTEKENING WEL ZETTEN EN EEN KOPIE VAN JE ID KAART OPSTUREN!!! STELLETJE MAFKEZEN

 16. Jullie hebben zo gelijk.

  Ik heb pas een abbonement afgesloten. En ik bel helemaal niet veel. En ik ga nooit over mijn tegoed heen.

  Maar nu moet ik ineens 120 euro betalen. Terwijl ik vorige maand pas nog 90 betaalt heb voor de helft van augustus en september.

  En het kan nooit dat ik over mijn kosten heen ben gegaan in oktober. 120 euro. Terwijl ik maar 17.50 per maand moet betalen vanwege een korting.

  Ik zal me bets doen met mijn advocaat, want ik zal dat nooit betalen.

 17. Vodafone gaat echt te ver! Normaal betaal ik 30 euro per maand, maar nu heb ik de laatste 3 maanden telkens rekeningen van60/70/80 euro. Terwijl ik echt niet meer bel dan normaal. Ik heb nog een abbonement voor 14 maanden, maar word nu al niet genoeg van mijn rekeningen…

 18. Hi,

  Ook wij zijn de lul door vodafone: Wij gaan (enigszins onverwacht) emigreren. Nu heb ik heel veel contracten lopen die nog niet allemaal zijn verlopen. Van al die contracten doet er maar 1 moeilijk, ra ra ra wie: VODAFONE. De rest van de contracten vragen om een bewijs van uitschrijving (die ik kan voorleggen) en daarmee konden alle contracten kostenloos worden beeindigd. Ik weet nog niet wat ik er tegen kan doen, maar ik denk dat ik na mijn vertrek gewoon de automatische incasso stopzet. Dan komen ze het geld maar halen. O ja wat betreft de leuke voordelen: wij kregen bij het contract een gratis telefoon die binnen 1 week kapot ging!

 19. Er is iets veranderd volgens mij :
  dit staat nu op de site van vodafone
  “De opzegtermijn voor particuliere abonnementen is 1 maand.”

  Ik kan echt uitkijken naar het feit dat over 6 maanden mijn abbo met vodafone word beëindigt :D

 20. Heel goed dat er mensen in opstand komen tegen de praktijken van Vodafone. Ze werken niet alleen onbeschoft, het is een een grote puinhoop achter de schermen. Ik ken veel bedrijven, en inderdaad deugen geen van de paar telefoonbedrijven die nog over zijn in NL op een of andere manier niet helemaal. Meestal proberen ze klanten te misleiden. Tarieven en voorwaarden expres ondoorzichtig maken, zeer toegankelijke aanmelding -uiterst lastige afmelding, verkoop onder valse voorwendselen, misleidende productinformatie. En daarmee is de lijst is nog lang niet af.

  Echter, odafone is erg bergafwaarts gegaan het afgelopen jaar. Ze spannen nog net niet de kroon. Tele2 is nog net een tikkeltje erger. Dat is echt tuig. Vwb Vodafone: zowel het kennisniveau als de professionaliteit van personeel in de Vodafone-shops is doorgaans buitengewoon laag. De paarse krokodil lijkt de leiding de hebben op het hoofdkantoor en het kastje-naar-de-muur-principe lijkt de belangrijkste drijfveer van de medewerkers door de hele organisatie heen. Klanten vinden ze eigenlijk maar lastig. Het belangrijkste is dat ze betalen. Dat diensten op orde zijn, er integer en fatsoenlijk gehandeld wordt, dat op lange termijn klanten gewonnen worden door professioneel met klanten om te gaan, dat zijn allemaal factoren die men vergeten lijkt.

  Kortom, tijd voor een nieuwe telecom-aanbieder. En meer van dit soort initiatieven! De massa heeft de macht, dus de macht is aan ons. Boeven aan het bewind? Dan hard afstraffen. A la DSB Bank. Hoewel een andere tak van sport, ze bedienden zich van dezelfde streken. Dat mag je rustig crimineel noemen. Men gelooft kennelijk onvoldoende in hun eigen kennis, kunde en/of product. Anders zou het niet nodig zijn om je te bedienen van onzuivere handelspraktijken. Dat is mijn mening, als iemand die jarenlang diverse tel en data-abonnementen had bij alle providers, zowel prive als zakelijk. Nu dan maar eigen providertje spelen, met voip bijvoorbeeld. (In deze tijden van draadloos internet heb je al bijna geen dure provider meer nodig..)

 21. Heel goed dat er mensen in opstand komen tegen de praktijken van Vodafone. Ze werken niet alleen onbeschoft, het is een een grote puinhoop achter de schermen. Ik ken veel bedrijven. Van de paar telefoonbedrijven die nog over zijn in NL deugt er op een of andere manier geen enkele helemaal. Meestal probeert men klanten te misleiden. Tarieven en voorwaarden expres ondoorzichtig te maken, zeer toegankelijke aanmelding -uiterst lastige afmelding te bieden, verkoop onder valse voorwendselen, misleidende productinformatie. En daarmee is de lijst is nog lang niet af.

  Echter, Vodafone is erg bergafwaarts gegaan het afgelopen jaar. Ze spannen net niet de kroon. Tele2 is nog een tikkeltje erger. Dat is echt tuig. Vwb Vodafone: zowel het kennisniveau als de professionaliteit van personeel in de Vodafone-shops is doorgaans buitengewoon laag. De paarse krokodil lijkt de leiding de hebben op het hoofdkantoor en het kastje-naar-de-muur-principe lijkt de belangrijkste drijfveer van de medewerkers door de hele organisatie heen. Klanten vinden ze eigenlijk maar lastig. Het belangrijkste is dat ze betalen. Dat diensten op orde zijn, er integer en fatsoenlijk gehandeld wordt, dat op lange termijn klanten gewonnen worden door professioneel met klanten om te gaan, dat zijn allemaal factoren die men vergeten lijkt.

  Kortom, tijd voor een nieuwe telecom-aanbieder. En meer van dit soort initiatieven! De massa heeft de macht, dus de macht is aan ons. Boeven aan het bewind? Dan hard afstraffen. A la DSB Bank. Hoewel een andere tak van sport, ze bedienden zich van dezelfde streken. Dat mag je rustig crimineel noemen. Men gelooft kennelijk onvoldoende in hun eigen kennis, kunde en/of product. Anders zou het niet nodig zijn om je te bedienen van onzuivere handelspraktijken. Dat is mijn mening, als iemand die jarenlang diverse tel en data-abonnementen had bij alle providers, zowel prive als zakelijk. Nu dan maar eigen providertje spelen, met voip bijvoorbeeld. (In deze tijden van draadloos internet heb je al bijna geen dure provider meer nodig..)

 22. Ook ik heb het probleem met de hoge rekeningen terwijl mijn belgedrag het zelfde is gebleven…. wel vreemd dat dit bij heel veel mensen voorkomt!?!! Dit kan bijna geen toeval zijn toch????

  Graag wil ik ook weten of iemand al wat meer weet om onderuit een afkoopcontract te komen, met gewoon een opzegtermijn en eventueel een verekening van het “aanschafskado” (dagwaarde vd laptop)….

 23. Vodafone heeft per ongeluk 2 contracten afgesloten terwijl ik er maar 1 heb besteld. Dus nu betaal ik per maand 70 euro in plaats van 35 euro omdat iemand bij Vodafone een fout heeft gemaakt. Zowel de winkel als Vodafone zelf geven deze fout toe. De winkel gaf als enige alternatief dat ik een extra simkaart krijg en of het 2de contract afbetaal (immers kan de jongen achter de balie niks doen en zijn dit de regels van Vodafone).
  Vodafone zelf zegt ook de fout te zien, maar ook zij kunnen het niet terugdraaien. Ik moet een klachtenbrief sturen en een telefoonnummer voor betalingen bellen om het betalen van het extra abonnement een maand op te kunnen schorten totdat de klacht is afgehandeld.

  Ik vraag me af wat nu het nut is van de klantenservice bij Vodafone. Enige wat zij kunnen zeggen is: “u heeft gelijk en ik zie dat wij een fout hebben gemaakt, maar we kunnen niks doen”. Ik kan wel janken, want nu ben ik weken zoet met bellen en brieven schrijven en ben onzeker of vodafone ooit nog haar fout wil herstellen :’(

 24. Dag iedereen,

  Ik heb precies zelfde probleem..
  Ik voeld dik genaaid door Vodafone..
  Ik heb vervolgens een internet blok genomen voor in buitenland.
  Kom ik terug in Nederland kreeg dikke rekening van 1900 euro..

  en elke keer als ik hun bel ;; deze dienst is buiten bereikbaar..
  nadat ik mijn mobiele nr/postcode/geborte datum intoetst..

  Wat ik wel zeker weet ik wil niets meer met vodafone te maken hebben..

  Ik wens jullie een fijne dag..

  Mvg,

  CP

 25. beste mensen,

  ik heb een probleem met mijn abonnoment..
  in het begin vond ik het juist fijn maar later kreeg ik steeds hogere rekeningen de laatste was zelfs iets van 320 euro, ik weet wel van me zelf dat ik soms over me abo bel maar dit was wel heel erg overdreven
  maar goed na een maandje niet meer zoveel gebeld te hebbe
  kwam ik erachter dat ik het niet zo nodig had
  ik kan net zo goed een prepaid gebruiken
  veel makkelijker en goedkoper voor mij

  ik ging naar de winkel en vroeg daar of ik me abo kon opzegge en die zijde van niet
  dat ik hem moest afbetalen (dus als nog moet ik betalen, voor de minuten dat ik niet bel)
  weet iemand mischien een andermogelijkheid voor mij
  zodat ik gwn mn simkaart inlever en alleen nog de telefoon zelf afbetaal het liefst nog 1 x of iets anders kan ook..

  thnx:D

 26. met onbeperkt wordt gemikt op de term. Onbeperkt internet, wat dus niet onbeperkt is! Komen ze met hun “fair-use policy” en als ik niet verminderde, dan werd mn internet trager. Rot toch op met je fair-use. Ik stap zsm over naar T-mobile, daar is onbeperkt, echt onbeperkt.

 27. Ik zat 15 jaar bij vodafone, toen ging ik verhuizen, in het nieuwe huis geen bereik. wil ik opzeggen omdat ze niet kunnen leveren wat ze beloven, zeggen ze volgens de algemene voorwaarden zijn ze niet vernplicht om het abbo stop te zetten.

 28. heb een abo van 35 euro per maand , nu bel ik niet veel ,krijg een rekening van 89.90 euro terwijl ik wel nog een te goed heb van 70 euro.
  dat kan toch niet , vodafone zeft kan niet anders , nou na de termijn kan vodafone de pot op , word nu T - Mobile.
  veel sucses met je telefoon.

 29. Vodafone is een en al hoofdpijn. Eerst verhogen ze mijn abbonement met ong 20 euro (heb ik niet omgevraagd) heb ik 2 maanden ruzie gemaakt waarnaar ze het oplosten. En nu weer gezeur. Als ik dit heb opgelost ga ik ZOWIEZO dit gedoe afkopen en weer terug naar T-mobile.

 30. Wat sommige hier beweren is erg lief enzo; “Regels lezen” en “gebrek aan intelligentie” … maar leuk geprobeerd.

  Genoeg mensen die ze lezen. Hier thuis ook. Jaren geleden een contract bij Vodafone afgesloten, en toen de abonnement zelf niet eens meer gebruikt werd (vroegtijdig overgestapt door de slechte service) ontvingen we nog steeds rekeningen die hoger waren dan wat de abonnement zelf was.

 31. Is deze site nog actief?

 32. [...] Forum. Dit is kennelijk normaal. Voor meer informatie wijs ik jou door naar de volgende site: http://www.stopvodafone.com/vodafone-abonnementen/ Veel succes ermee en ik wens je een plezierige tijd toe bij T-Mobile close [...]

 33. goedendag
  ik wil graag het volgende meedelen.mn vriend en ik zijn uit mekaar nu is het volgende,hij heeft een contract bij jullie afgesloten.ik blijf op dit adres wonen ,hij niet. en zal hiervoor ook niet gaan betalen.hoe nou verder.graag hoor ik van u wat ik nu moet doen,met vriendelijke groet bertie bokhorst.

 34. ik had een vodafone abonnement ik had 3 maanden niet betaald omdat mijn opdrachtgever mij niet betaalde,ik heb het abonnement helemaal betaald. zo’n 3500 euro incl incasso kosten. heb ik nog recht op mijn bel tegoed.

  mvrgr,

  oevie

 35. Ik heb ook een abonnement bij vadafone voor mijn mobiel internet maar dan in belgie, zonder limiet aléz zo noemen ze het
  daar is het nog duurder 42,9459 € per maand zonder btw
  voor 5.000.000 kb
  heb er deze maand 5.720.00 gebruikt en moet zo maar eventjes 11,46 € bijbetalen
  verleden maand gebruikte ik maar 2.500.000 kb
  maar daar spreken ze niet over dat ben je kwijt
  waarom hanteren ze geen gemiddelde
  maar ja dat zou in hun nadeel zijn hé
  ik zeg nu stande pede mijn abb op
  al is het maar om mijn gedacht te doen en stap ik over mobistar mieschien is het daar ook niet beter maar het kan me niet schelen
  groetjes van sonia

 36. I thought this products did a really very good job of helping me burn body fat. I am 22 and was quite lean to get started with but was nevertheless able to shed that previous handful of lbs in just about three weeks, with only moderate work out. It really labored a bit speedier than envisioned so I’m going to save the other fifty percent of the box and just take the rest of it in about another month. I didn’t experience any sweating like some persons stated they did, but it surely did suppress my hunger a fantastic little bit. This led towards the only downfall besides dehydration, in my opinion, and that is always that some of the pounds I missing was muscle, nonetheless it wasn’t anything too extreme. I’d propose this solution to anybody searching to get rid of some excess weight.

 37. Wat baal ik als een stekker dat ik over gestapt ben naar vodafone, hier in de hele woonwijk zeer slecht berijk.

  Rij ik het dorp uit geen problemen meer, Als ik dan vodafone bel ( vanuit de auto buiten mijn woonwijk) is het het ene gat dichten met de andere.

  Andere sim geprobeerd, nog geen berijk.
  Of ik m’n simkaart in een ander toestel wil proberen, ik heb een iphone 5 met een nanosim kaart, nu moet ik dus op zoek naar iemand met een iphone 5 die ik even kan lenen( zie je het voor je)

  Of ik berijk heb met G2, nee ook niet,
  of ik een signaal versterken wil hebben, wat denk je zelf en hoe ver komt deze?

  Al met al een dikke bagger zooi, wou dat ik er nooit aan begonnen was

  Wil best betalen voor wat ik gebruik/ afneem, maar dan moet /wil ik er ook gebruik van kunnen maken

 38. Fuck vodafone!!!!! Bn blij dat ik mijn abonnement bijna kan opzeggen pff

 39. 9999 Justin Bieber could perhaps only be 18 a long time aged, but its no hidden secret that the pop sensation has presently achieved a stage of victory which is truly amazing for any person, noticeably significantly less a teen. She’s a tremendous troop supporter and a fantastic American.
  cheap kensington uggs http://www.gwenhovorkaphotography.com/cheap-kensington-uggs-c-16.html

 40. Ja bij mijn ging het ook al fout een abbonement aan laten smeren en afgelopen maand een rekening krijgen van €38,00.
  Ik heb maar een prepaid toestel gekocht en een klacht bij dat k#t bedrijf ingedient, hier hou ik niet van geeneens geholpen met internet hoe het werkt, ze kunen van mijn aan het gas

 41. I read a lot of interesting posts here. Probably you spend
  a lot of time writing, i know how to save you a lot of work, there
  is an online tool that creates unique, SEO friendly posts in seconds, just type in google
  - laranitas free content source

 42. Ik heb een abbo van 50 Euro alles onbeperkt en toch staat er iedere maand dat ik 120 moet betalen. Zelfs een keer 1600 euro

 43. voel me ook echt belazerd door Vodafone. Komt hier een gladde verkoper met een verhaal dat niet blijkt te kloppen als ik de klantenservice bel en zit nu vast aan een contract van 1 jaar. Weet iemand of je daar onderuit kunt komen?

Leave a Reply